Mihribancanbolat Merhaba anneler bebek deterjanı olarak sizce hangi marka ? Kokusu olarak hangisini tercih edelim?
Hamsicikk Mihribancanbolat ben dalan zeytinyağlı granül sabun aldım bebeklere özel. Hatta bugün yıkadım bi kısım kıyafet çok temiz hoş bi kokusu var. Yumuşatıcı olarkta unibaby tercih ettim
BurcuLice Mihribancanbolat bende duru granülcüyüm kokusu iyi dediler uzun süre kalıcıymış ve temizlemesi iyi dediler elimdeki bitince bende ona geçicem
tgbktszdmr Mihribancanbolat Canım aslında kokusu olmaması kimyasalının zararlı olmadığını gösterir. Bende duru granülcüyüm. Lavantalısı çok güzel kokuyor. Ama yıkandıktan sonra serince hepsi toplu halde güzel kokuyor sonra geçip gidiyor kokusu. Sağlıklı olduğu için tercih ettim.
Homeless20 Mihribancanbolat duru granül 👍👍 kokusu baya kalıcı 6 hafta oldu yıkayıp ütüleyip yerleştireli hala miss gbi kokuyor
_koala Mihribancanbolat duru granül sabun konulu şeyler bebeklerde astıma yol açabilir tenleri hassas cilt problemine yol açabilir bu yüzden doğal içerikli ürünler kullanmanızı öneririm
maviruya Mihribancanbolat Ben Dalan zeytinyağlı sabun tozu aldım. İlk kıyafetlerini de onunla yıkadım 😊