Sussam Anne54 30.haftadayım şuana kadar olmadı son haftalarda olabilir tabikide ama bende şuana kadar olmadığından bahsettim zaten geleceği göremiyoruz 😊
Anne54 Sussam 16. Haftamdan beri kullanıyorum yazmışsın kusura bakma 16. Haftamdayım dedin sandım bu zamana kadar hiç çatlamadıysan iyi tabikide canım 😐
NefesDeniz Anne54 Badem aynen tüy yapabiliyor. Kantaron yağıda çok iyi ama %100 doğalını bulman lazım..bak homemade instagram hesapları her ürünleri tüm yağlar doğal muhakkak buraya bak. Ben cilt bakım ürünlerini ve çatlak önleyici yağ karışımlarınıda almıştım hepsinden çok memnunum.
Hilalsny Anne54 kiz pahali degil ya koylerde yapan kisiler var onlardan bul intagramda bir suru var. Mesela benim esimin ailesinin zeytinligi var her sene yapip satiyolar tamamen dogal litresini 20 lira civarina satiyolar ee banyo yapmicaz sonucta azcik azcik surcez 1 litre 3 4 hamileye yeter bence😂
Anne54 Hilalsny instagramda büssürü var ama nasıl güvenip alıcam ki sen şanslıymışsın dediğin fiyatsa süper 😂
Hilalsny Anne54 ben catlamadim catlamadim bi anda 35. Hftada catladim bu saatten sonrada ne yapsam bos olacagi icin biraktim kendi haline yine cok catlagim yok ama apandist ameliyatim izim var onun orasi catlamis sadece sanirim orasi daha fazla geriliyor ondan :) dogurmama da 15 gun kaldi artik dogduktan sonra yapabileceğim bisey olursa yapcam
Anne54 Hilalsny çatlak nasıl geçerki çatladıktan sınra bişeyin fayda etceğini düşünmüyorum zamanla ten rengini alır sadece ☹️
NefesDeniz Anne54 Çatlak önleyici yağ karışımı 120 tl kantaron yağı sanırım 60-70 tl gibi bişeydi ben alırken. Ama uzun süre gidiyor. 16.haftamda almıştım 30.haftamdayım bitmek üzere
Hilalsny Anne54 muhtemelen gecmicek zaten belki gorunumunu azalatir ne yaparsam yapıyım amma bu saatten sonra ne yapsam fayda etmicek😂😂
Berff58 Ben de hindistancevizi yağı kullanıyorum 34+4 olutu hafif hafif çatlaklar çok aman aman büyük karnım çıkmamasına rağmen 😥 bence yapısal, kişiden kişiye değişiyor 🤔 bol bol nemlendirip bol su içmek en aza indirir