Elfela Kızlar doktoruna sorup hamileyken rezene cayı icen var mı aranızda.. hem mide problemlerine iyi geliyomus hem de süt arttırıyomus.. cok severek icerdim hamile kalmadan önce şimdi de içmek istiyorum ama bi yan etkisi olur mu acaba.. 38 haftalık olduk dün..
AppleCatCoffe Elfela hayırlısıyla 38-39. Haftayı göreyim kendi adıma içmeyi düşündüğüm bitki çaylarından biri 🤗 hem rahim kasılmalarını tetiklemesi hem süt arttırması için ☺️
EsraDgny Elfela benm doktorum hamileliğim boyunca rezene ıhlamur yeşilçay ve kuşburnuna izin verdi ben içtim rezene halada içiyorum 37 haftalık olduk hiçbir sıkıntım olmadı
Elfela AppleCatCoffe süt için gercekten cok iyimiş hem huysuz kolik bebekleri de sakinlestiriyomuş o yuzden dogumdan sonrada duzenli içmek lazım
Erenfamily 39 haftalık hamileyim doktoruma sordum başlayım mı içmeye diye hayır dedi Doğumdan sonra içebilirsin dedi izin vermedi 😉
Nuranaliayaz1 Elfela rezene doğumdan sonra süt için iyi hatta aktardan rezene kimyon anason karışımı yaptırıp günlük demleyip 2 3 fincan içerseniz hem sut olur hemde bebekte gaz falan olmaz rahat uyur denenmistir😉
Mervedumankaya Bende içiyorum rezene 2 3 aydır 31e geldim çok şükür sorun yaşamadım aksine rahatlatıyo beni :)
Elfela Mervedumankaya sakinleştiriyomus ya bi de en azından şu dogum stresimizi alır diyorum bi soruyim o zaman doktora ☺️👍🏻