esmerrmm Kızlar bazen geve yatmadan 2 tane bazende gece yatmadan bir ertesi günü oglen 1 tane iciyorum prilam ilacı acaba bebege bir zarari varmi endişeleniyorum . Daha önce kullanip sknti yaşayan varmi yoktur insallah
caglanurr esmerrmm 35 hafta kullandım doğurana kadar kullandım yani hamilelere özel ilaç bi zararı Yok için rahat etsin istersen genede doktoruna danış canım
Melikeelanur esmerrmm bnde öyle kullanıyorum canım doktor 4e kadar içebilirsiniz demişti gece 2 gündüz 1seklinde alıyorum . Hatta geçen gündüzü bari bırakayım dedim akşam midem öldürdü beni . Bazen içsem de bulaniyorum bazen de iyi oluyorum anlamadım gitti 13haftalik olduk başından beri kullanıyorum
Senayyalcin esmerrmm Hamilelere özel bitkisel bir ilaç zaten zararı olsa doktor yazmaz 12 saatde bir etki ettiği için yatmadan iki tane içiyorum beni kurtarıyor
ayse2511 caglanurr Ben gecen hafta midem cok bulandigi icin ictim bi tane bir tanede bugun ictim ama ilaci icince bana bi uyku geliyor bi iki saat uyutuyor gunduz iciyorum boyle olmasi normalmi uyku yapmasi
Nelmali 1 sabah uyanınca 2 gece yatmadan içiyorum doktorum 4 tane kullanabilirsin günlük dedi zaten hamilelere özel bir ilaç olduğu için zararı en aza indirgemişlerdir aksi olsa her doktor bu ilacı önermez zaten rahat olun