MeryemAsln @Happymother3 Beşik olarak soruyorsunuz sanırım değil mi 😊 Ben park beşik aldım, yorumlarda falan baya öneriliyor yaş olarak daha uzun ömürlü kullanım olduğu için 🌸
T_nisaa MeryemAsln yerinde bir karar olmuş ben de oğlum 3 yaşına gelene kadar kullandım çok kullanışlı 👍🏻
Happymother3 MeryemAsln ya bende alanım kucuk yatak odamda bıde odasını zaten aldık odasına 9 aylıklen gecırmek ıstıyorum o vakıte kadar ne alabılırm dıye dusunuyorm park yatak sıgmıyor kı maalesef 😭
MeryemAsln @Biresinti Sağlıkla, sıhhatle gelsin minik 🥰 Oğlum olacak Allah izin verirse 😇 sizin ki belli mi 😊
Biresinti MeryemAsln masallah yok benimki belli degil 13 haftada erkek 14 haftada kız denildi bi kaç hafta sonra gidicem hayırlısi olsun
Haticeyuce31 Mervemercan hamd olsun cok guzel ilerliyor bebisiminde keyfi yerinde haftaya detayliya gidicem allahij izniyle ondanda anlimizin akıyla tertemiz sonuçlarla cikariz insallah 🥰
Baranveannesix MeryemAsln birgün benden öndesiniz 23+1 haftalık bizde oğluşum la benim sizin kadar gobusum olmadı ama ya 😔😌🤰💕