Bitutamkahve 29+2 haftalık bir hamiş olarak kızım Arven’imi bekliyorum iki ayımız kaldı kısmetse🙏🏼❤️ Çoğu şeyi alındı sadece kanguru gibi çok basit bir kaç eksiği kaldı, herşeyi hazır şükür ki. Beslenmeme ikinci trimisterımın ortalarına doğru hiç dikkat etmedim ve istemediğim kadar kilo aldım ama kilomu göstermediğimden kim dışarıdan baksa hiç almamışsın diyor kendimi öyle teselli ediyorum🤣 Şimdi ise 1 ay da sadece 1 kilo aldım diyette yapmıyorum kendi çapımda beslenmeme dikkat ediyorum. Mesela beyaz ekmek, makarna, pirinç pilavı, hamur işi, tatlı yemiyorum. Abur cuburları da canım istediğinde nadir tüketiyorum. Onun dışında herşeyi yiyorum. Tam buğday ya da kepek ekmeği yiyorum sadece birkaç dilim. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Meyvemi kuruyemişimi sütümi eksik etmemeye çalışıyorum. Elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum, çok fazla yürüyüş yapma fırsatım olmuyor ama enerjiğim öyle pek yan gelip yatmıyorum faydası olur umarım. Nasipse 34-35. Haftalardan sonra yürüyüşlere başlayacağım. Hurma yiyorum hergün normal doğum için. Kısmetse ileri haftalarımda perine masajı, egzersiz, yoga falan yapmak istiyorum. Bol bol squat falan yapıp normal doğum olsun istiyorum bakalım Rabbim neyi nasip edecek göreceğiz. Şimdilik hiçbir sıkıntım yok şükür ki. ❤️🙏🏼