Evet arkadaşlar sanırım artık buradan mezun olmanın tezi bir doğum hikayesi yazmak 😇🥰 giriş gelişmeyi hızlı geçmek gerekirse Hamileliğimin en zor kısmı 2 ile 3 ay arası o miğde bulanan tiksinilen zamandı . Sonrası gayet güzel eğlenceli bol aktif ve aktiviteli geçti . Hamileliğimde hiç çiğde yanması vs o tarz sorunlarım olmadı tüm ihtiyaçlarımı temizlik yemek ve aynı zamanda iş hayatına devam ettim . Bebeğimin kilosu 27. Haftaya kadar günü ile uyumluydu ama sonrasında bebek 1 hafta 2 hafta gerilerde kaldı .Su azlığı vardı hep sınırlardaydı 9-8 arası aminyon sıvısı ile 38. Haftayı gördük ama artık suyumuz 6,5 olmuştu 38+4 takip gün aşırı olmaya başladı . Bebeğin kilo alması durmuş gibiydi . Cuma sabah 19.02.2021 sabah 8:30 da randevumuz vardı gitti önce suya bakıldı ve su bitmiş 1,88 ancak vardı . Hemen açılmaya bakışdı ve hiç yok. Ve doktorumun tavsiyesi ile sadece 2 saat suni deneyecektik bu süreçtede nst de kalacaktım. Bebeğin hareketleri kalbi vs için. Suni verildi ve seviye arttırıldı hızlı etki için sancılarım başladı ve artık sıklaştı ama benve dayanılmayacak bi acı değildi. Sonrasında doktorum geldi ve bebeğin kalp atışları hissedilmeyecek kadar az hale gelmişti hiç açılma olmamıştı 🤷♀️🙄 sonra apar topar 15 dk içinde kendimi ameliyathanede buldum . Belimden bir iğne yapıldı hiç hissetmedim diyebilirim . Yani kola yapılan neyse o kadar bir acı. Bence asla korkmayın. Ardından bebeğin doğuşu sırasında sıfır acı sadece bası çekiştirme hissi ama inanın korkulcak birşey değil . Ardından bebeğimi gördüm 5 dk sürdü sadece görmem ama inanın o 5 dk 5 saat gibi 😂 sonra alıp temizlemeye gittiler . Ve beni sanırım temizliyip kapatıyolardı o kısımda yaklaşık 20 dk flan sürdü . Tabi o sırada bebeğim havluya sarılı temizlenmiş geldi 😇 Hayatımda gördüğüm en güzel göz en güzel koku en güzel ten en güzel sıcaklık en güzel his ve inanın tarifi olmayan en mütiş duygular . Hayatımda yaşadığım en güzel an dı . Dahası olurmu bilmem ama belki 2. Çocuğum olur 😉😂 Ve odaya çıktık inanın hiç ağrım olmadı 1 de dum yaptım ilk ağrı 6 da geldi sanırım en zor kısım buydu suni acıdan daha çok acı. Ardından hemen bir minik serum va 15 dk da sıfır acı . Sonrasımı ertesi gün taburcu oldum ilk ayağa kalkmak mış ilk lavaboya çıkmakmış hepsi bence çok basitti gözde çok büyüyen ama bi o kadar basit şeyler . Şimdi bugün 2 gün atladık ve ben evimdeyim duşumu aldım kızımı kokluyorum emziriyorum yemek deseniz yiyorum kendim altını alabiliyorum yürümek derseniz çok güzel sadece biraz otur kalk çömelmeler zorluyor ama bu kadar da olsun dersiniz yani😂 bana kalırsa dillere destan acılar asla değil hiç birisi . Ki ucunda 9 ay kime benziyicek yüzünün hayalini bile kuramadığınız yavrunuz var😇 ( bu arada ben kendimi kopyaladım herkesden bunları duymak ayrı zevkli😂😂) Neyse diyiceğim o ki doğurun anacım hiç bişi olmuyo😂 Sağlıklı olsunlar canınız yanmış yanmamış hissedilmiyor😂 Mesela gögüs uçları yara oluyo ama baname kızımın karnı doyuyo mu evet tamamdır gerisi teferruat . Ne yazdım ama hee . Olsun olsun rahatlayın diye . He birde her bebek doğum zamanı ve şeklini kendisi seçer kafanızda kendinizi çok odaklamayın ki üzülmeyin 😂😂 Hepiniz sevgiyle sağlıkla kalın , Hepinize çok çok çok güzel doğumlar nasip etsin Allahım , sağlıcakla 😍😍