Ipek50 Kızlar mrblar 6 haftalık hamileyim cildim aşırı kuru kollarımda daha fazla sizlerdede oldumu aceba
kukiveannesi Ipek50 bende de var 8+3 özellikle bacaklarım ve yüzüm inanılmaz kuru normaldede cildim kurudur zaten şimdi iyice dökülüyor bebek yağı kullanıyorum
Mervesavas Ipek50 ayni dertten bende muzdaribim bazen oyle kasinti yapiyor ki hart hart kasimaktan heryerimi kanatiyorum kipkirmizi yapiveriyorum bole bide dokuluyo kepek gibi
avukatveanne Ipek50 hindistan cevizi yağı kullan canım bebek yağı vs okadar etki yapmıyor hem çatlak oluşumunuda bu sayede önleyebilirsin çok güzel nemlendiriyor
Ipek50 Mervesavas kaşınma yok bende ama eminin çok kötü bir durumdur inşallah geçer biran önce canım seninkide
Mervesavas kukiveannesi onu duymamistim deneyeyim bari sey hem bu gobegede suruluyor degilmi catlak olusumunu engellemek icin
Nursel725 Benim ellerim ve yüzüm pul pul oldu normalde yağlı bi cildim vardır eser yok şimdi . Dokundukça dökülüyo . Bepanthol kullanıyrm yüzüme iyi geldi birazda olsa .