Mervee26 Bsmlh biraz acımasız olmuş sadece armut olması. Bebeğin suyu mu az ondan mı armut dedi acaba doktorun? Eğer suyu normalse konuş başka meyve de eklesinler 🙄
Bsmlh Mervee26 evet suyu az çok az direnç var o yüzden hep armut yoksa ayva va hep ekliydi hepsini armut cevırdı kadındogumcum diyetisyenlede konuştuk o sekıl ayarlandı ınan ıyı olsun bebegım razıyım vallahı 7/24 armuta
Merved91 Asilmom50 yaa ne güzel inşallah benmde öyle olur ama genetik olarak tüm ailede şeker var o yuzden bir süre takip gerektiricek sanırım benmki 😞
Selll Gul_meftun evet onu bende duymustum 😊aceba saglik ocagi degerlerinden yuksek mi olctu yoksa dusuk mu olctu sizinkini😟
Gul_meftun Selll elimde ki makine yüksek ölçtü sağlık ocağında 87 çıktı benim ölçüm 110 çıktı arada baya fark yani
Erimannesi MKrasnic aynen bir taneden birşey olmaz yiyiver ne olacak.. Çok abartıyorsun.. Birgün yedim bir tane börek öyle 170 e çıktı şeker hemen.. Dedim gördünüzmü.. Sanki biz keyfimize yapıyoruz..
Selll Gul_meftun tesekkur ederim bilgileriniz icin benimkiler normal degerlerde cikiyor hep bende dedim aceba gercekten dustu mu yoksa eksik mi olcuyor diye dusundum ondan oturu sordum.
SeymaK Selll ben de optima kullanıyorum arastırmadım hiç eşim onu almış eczaneden dogrudur inşallah 🥰
Selll SeymaK benimkide fora g20 bunu bulabildim o gunde baslamam gerekiyordu mecbur internetten almayi bekleyemedim 50 tl bisey eksik olcmesinde tek dusuncem bu 😌