Zesa17 Kızlar ara öğün olarak ne tüketiyorsunuz ? Ben kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kadar meyve ve kuruyemişlerle geçiştiriyorum bazen süt veya yoğurt tüketiyorum. Sizler ara öğünde neler yapıyorsunuz
bus91 Zesa17 ben ceviz meyve cok aşırı dikkat etmiyorum valla sabah ve akşam düzenli yemeye çalışıyorum cok ara öğün öğle yemeği dıkkat edemiyorum
34_21_23 Zesa17 badem ceviz fındık kuru dut yiyorum süt içmiyorum muz yemiyorum kabız yapıyo bazen bir tane elma yiyorum yoğurt yiyorum. Yinede hayvan gibi kilo alıyorum 😂
Hafise Zesa17 hergün mutlaka ev yogurdu kocaman. Bir kase 😁 eger o gün balık yiceksek meyve yiyorum bide kuru incir fix değişmiyor acıkmıyorum cok vitamin olsun diye yiyorum😁
Zesa17 34_21_23 bende kilo almamak için ara öğünümü meyvelerle geçiştiriyorum kimisi hiç kilo almıyorken kimisi alıyor bünye meselesi sanırım 😇 ben 7 haftalık hamileyim bir kaç hafta sonra pilatese başlayacağım
34_21_23 Zesa17 fazla meyvede kilo yapıyor malesef 😀 platesi doktora sordun mu bilmem ama 2. Trimesterde başlamanı tavsiye ederim ☺️ Bugün 1 saat plates yaptım 5 km yürüyüş yaptım şuan bacaklarım benden bağımsız 😂
Ayde54- Ben kabiz olsamda muzdan vagcemiyrium ceviz badem findik elma yiyorum oglen aksam sabah duzsnli yiyorum ogun atlamamaya calisyorum
MucizeAnnesii Zesa17 ceviz badem yoğurt meyve leblebi gibi şeyler yiyorum . Çok acıkırsam öğle yemeği yiyorum
34_21_23 Senmerve sporcuyum zaten vücudum normalde de esnektir her zaman yaptığım sporlar zaten orda bugün yoruldum demek istemiştim☺️ Nedeni de aşırı yokuş çıktım daha doğrusu çıkmak istedim ondan oldu galiba
Senmerve 34_21_23 siz nekadar alışkında olsanız çok yormayın kendinizi bebiş vsrken daha çabuk yoruluyoruz