Bulut2424 Oz-lem bu hastane tam bir fiyasko iyice araştırın çoğu kişide doğumla ilgili kötü şeyler duydum
Zeynep_adem58 Oz-lem bn yaptin cok memnun kaldim oglum 15 aylik su an tekrar hamileyim 31 haftalik tekrae orayi dusunuyorim
Elifyalova Ben muayene olmaua gittim doktorum bilge dogan taymur ama muayene doktor yerine asistanlar vardi.. Ilk gittigim icin asistani doktor sanmistim bisey demedim. Ayin3une randevu var yine asistan bakarsa birakirim hastaneyi
Zeynep_adem58 Oz-lem dogum odalari tek kislik herkezin dogum odasi ayri ama dogum dan sonrayi soruyorsaniz normal oda o 2 kisilikti pandemiden once
Zeynep_adem58 Bulut2424 ne anlamda fiyasko diyorsunuz bn dogum yaptim cok memnun kaldim dogrusu doktorumda cok iyi boriydi dogumhaneler ozel gibiudi banyolar tertemizdi
Mesudeuysall Güldeniz Toklucu ya gidiyorum o kadar memnunum ki anlatamam zor randevu düşen birisi zaten sanki arkadaşım gibi annem gibi ilgi alakası var ve eski hastalarıyla doğumu onda yapanlar ilede görüştğm çok çok memnunlar..
Mesudeuysall Ayrıca Güldeniz hanım asistanlara bırakmıyor muayneyi.. hastanede her zaman olmuyor çekmeköy ek hizmet binasında oluyor bazı zamanlar yinede randevu alın
Zeynep_adem58 Oz-lem zaten esinizi de gorus saatlerinde aliyorlar bitek su an pandemi var ziyaretcide yasak bu konuda cok titizler ama onemli olan bnim icim dogumhanedeydi ve gayet guzelde ben memnun kalmistim dogrusu 1 kisi refakatci kaliyor su an oda yetef zaten