mrvears 36+2 bugün den beri 14 e 8 çıkıyor ara sıra düşüyor acile gittim orda 11 e 7 çıktı idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı neden olur bu başına gelen var mı
Busbushatun mrvears benmde yukseliuor bazen tahlillerim normal henuz 20 haftalik gebeligim doktor stresten uzak dur yediklerine dikkat et dedi yukselmedi tekrar snin haftan guzel takip etmen yeterli canm riskli bi durum olursa mudahale edilir zaten korkma hic
Hly-emir mrvears benimde aynı durumdu idrarda çıkmıyor ama tansiyonum sizinki gibiydi ilk gebelikte aynıydı şuanda 2. Gebeliğim aynılarını yaşıyorum allahın şifa versin 😔
Hly-emir Busbushatun benimde 2. Gebeliğim ilkinde de tansiyon sıkıntım vardı bu akşam bunda da oldu malesef çok kötü birşey gerçekten 😔 14 e 8 oldu tuzlu da yemiyorum aslında dikkatte ediyorum
mrvears Busbushatun beynim zonkluyor sanki ya tuzlu yemiyorum dikkat de ediyorum ama insan korkuyor işte sürekli oynuyor tansiyonum doktorumunda telefonu kapalı
Hly-emir mrvears anlıyorum sizi aynısını yaşıyorum bende eşim çok stres yapıyosun diyo haklıda aslında işte insanın elinde değil