Birkucukprens Cinsel ilişkiden iki gün sonra tek tarafta yumurtalıkta agrı hissi döllenme olabilir mi ?
Sedamurat Birkucukprens bunu bilemeyiz ama kalbimiz o yönde olsun inşallah döllenmedir düşünmemeye çalış stres yapmaki hamilelik güzelce oluşabilsin inşallah 🤲🏻💙
Saripapatyam1 Birkucukprens Yumurta sancısı da olabilir bence döllenmeyi hissedemeyiz ki hissetsek herkes hamile olduğunu başta anlardı diye düşünüyorum
Birkucukprens Sedamurat olabilir. Rabbim bakabilecek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏🏻 Biraz zamana ihtiyacım var bebeğim henüz küçük olduğu için. İlk bebeğimde olduğu gibiyim ama o zaman da test yapmadan hamileyim gbi değişik bir his vardı
Sedamurat Birkucukprens vallahi bilemiyorum kuzum seninde elinden başka birşey gelmez rabbim nasip ettiysede yapacak birşey yok hayırlısı olsun inşallah allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Birkucukprens Saripapatyam1 🤷🏻♀️ Valla nasıl tarif edeceğimi ne diyeceğimi bile şaşırdım birşey oldu ama anlamadım bende tek bildiğim aynı şeyleri yaşıyor gibiyim
Birkucukprens Sağ yumurtalığın tarafı agrıdı böyle ince sızı gbi sonra tüm Rahime yayıldı sanki bir hafta sonra
Birminicikanne Birkucukprens canim benim yumurtlama günümde sol tarafimda baskın bir ağrı olmustu normalde hep yumurtlama günümde ağrı olur ama o daha baskın bir ağrıydı
Birkucukprens Birminicikanne ben pek anlamıyordum şimdiye kadar yumurtlama günü vs takip etmedim pek ilk bebeğim istediğim ilk ay da oldu dikkat etmedim.
Birkucukprens Birminicikanne pembemsi akıntı vardı ilişkiden bir hafta sonra kanlı degil çok kırık bir pembe şeffaf.