Fridasrose Merhaba kizlar 28+5teyiz. Ödem olacak biliyorum ama karnım bazı günler çok şiş oluyor neredeyse patlayacak gibi bazı günler normal halinde. Tuz fazla tüketmiyorum dikkat ettim genelde çok ayakta kalınca oluyor. Sizde de oluyor muu??
paradiseeeeee Fridasrose bende 27.3 deyim bende hep var o sabah kalkınca karnım yunulcak sonra şişiyoruö balın gibi
Susaminannesiii Fridasrose tansiyonunuzu takip esin bıkmadan usanmadan düşük cıkmasına kanmayın soguma kadar 2 güne bir ölcün
Ozgeyildirim Fridasrose tansiyona dikkat edin bende de çok şişlik oldu tansiyon takibi yaptım ve 31 haftalık Doğum yapmak zorunda kaldım maalesef
Turunculimon Tamamen bağırsak ve mide ile alakalı. Bende 29+1 deyim. Sabahları baya küçük akşama doğuma gidecek gibi. Çok normal böyle olması
Serpil-3 Turunculimon amaaan valla bende aynıyım iki çocuk doğurdum hiç böyle bişey görmedim bu ne bilemedim 10haftalıktan beri 20haftalık gibi geziyorum şimdi 22 olduk sanki sabaha doğum var gibi deli gibi gaz sancısı oluyor dediğiniz gibi bağırsaklarla alakalı hayırlısıyla bi doğursaydık😂