Nazk Merhaba anneler Allah izin verirse bebeğim Ağustos sonu gibi doğucak istanbulda oturuyorum sizce kısa kolmu uzun kolmu almalıyım kıyafetlerini ilk aşamada bana hangisi lazım olur?
Sevcan34 Nazk bende Ağustos da dogurucam inş Aralık 3 son adet tarihim suan doktora göre 12 hafta yarın 13+1 oluyo sizin nasıl 🙈
Egeasigi Nazk canım kaç haftalıksın bende Beyoğlundayım.birkaç kısa kol zıbın şort falan , çoğunu uzun kol alacağım çünkü Eylül Ekim serin olur bebeklere göre .
Malidlgz Nazk benimde Ağustos sonu canım benvede herşeyi kısa alma uzun kol yarım kol bende alacağım sonuçta yaz olsa da eylulden sonra havalar bozuyor ve yenidoğan sonuçta dikkat etmek lazım
Mavikus777 Sevcan34 benim de son adet tarihim 5 aralık aramızda 2 gün var ama benim 11+1 haftalık sizin nasıl 13+ oluyo 2 hafta önde mi gidiyo bebişiniz
Cigdem175 Sevcan34 benimde son adet tarihim 3 aralık ama nasıl sizin ağustos oluyor veya 13 haftalık oluyor ???😀Dur daha bismillah 11+3 haftalık oluyorsun normal şartlarda,tekrar bi hesapla 40.hafta 9 eylül e denk geliyor 😉😉
Mom053 Mavikus777 benim de son adet tarihim 23 kasım. Bende 13 haftalığım. Benimde mi doğumum Ağustos sonuna denk geliyor yanlış hesaplamıyorum değil mi
Nazk @Sevcan34 benim son adet tarihim 21 kasım ve 13 hafta 3 günlüğüm siz nasıl 13 haftalık oluyorsunuz?
Sevcan34 Nazk geç döllenme olmuş olabilir sizin benim gelişimi çok güzel dedi ölçümünde en son gittiğim de ayın 8 inde 10+1 dedi bu gün tam 12 oldu
Ays0 Ben de bunu düşünüyorum cunku bu sene Adana’ya taşındım daha mevsimi ben görmeden çocuk doğuracağım ağustosa 😂 13+5 bebişim 💕
Nazk Ays0 kıyafet konusunda bu kadar strese gireceğimi hiç düşünmezdim😂 liste yapıyorum sürekli +1 modundayım hep az olmasın yetsin bebeğime diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun☺️
prensesannesi1712 Ays0 canım Adana aşırı derecede sıcak olur yani orda Ekim Kasım ayı bile daha yaz denecek kadar sıcak o yüzden ona göre al bence kıyafetlerini
Minigimyolda Ays0 ben Osmaniye’deym aşırı sıcaklara denk geliyoruz zıbınla gün geçirecekler sanırım Ekim başına kadar sıcaklar bitmiyor bol bol müslin kullanılır
Ays0 Nazk ben de öyleyim şimdiden cinsiyetsiz alıp alıp koydum ama adana çok sıcak olacak diye herkes çocuk ilk 3 ay bezle durur dedi korktum ya 😂
Mavikus777 Mom053 yoo hayır sizin hesabınız doğru bence ☺️ Benim 5 aralık 11+1 iz sistem doğum olarak da 11 eylül gösteriyo
anokta Mom053 Benim de son adet tarihim 23 Kasım 🥰😊 Ağustos sonu gibi oluyor bizim. Ama doktor 10′uyla 30′u arası olabilir dedi