Melo150323 8 ocak son adet tarihimin ilk günü 10 subatta gittim doktora görünmedi sizin nezmn göründü ulturasonda
Yazg16 Melo150323 ben 5+3 günlükken gördüm ve kalp atışını duyduk ama 5 haftalıkken de görüp duyuyolarmış
nurdane3504 Melo150323 çok farklılık gösteriyor canim 8den sonra keseyi göreni de biliyorum sabırla bekleyin bı sorun çıkmaz inşallah
pia34 Melo150323 biz 8 haftalıkken gördük. Hatta dış gebelikten falan şüphelendiler ama göründü çok şükür. Bazılarının geç görülüyormuş zaten 11. haftaya kadar sarkan bile var, doktorlar bizi gereksiz yere korkutuyor. O yüzden stres yapmayın.
Melo150323 Yazg16 kâr yağıyor bide küçük diye gecen hafta gidemedik bu hafta gideyim diyorum ilk 3 ay zor geçiyormu acaba ya
Emneyldzlrr50 Melo150323 canım mide bulantısı var sabahları özellikle mide ekşimedik yanması sık idrar meme uçlarında acı 🤷🏻♀️🤰🏻
ug_fa-3diplomalianne Ben ilk 5+6 da görmüştüm tekrar doktora gidemedik il dışında olduğumuz için kalp atışlarını 2 hafta sonra duyabilmiştim
Hamilebayan41 Melo150323 benim son adet tarihi 10 ocak doktor a şubat ’ın 15 inde gittim 5 haftalikti kese göründü
Melo150323 Hamilebayan41 yaa cok sevindim allah bağışlasın bebek nezmn goruncekmis kalp atisi fln hayirli olsun
ttba Merhaba, ben 5. Haftanın içindeyim 4 hafta+4 gün. Henüz doktora gitmedim. 5. Ve 6. Haftası olan arkadaşlar, kese ve bebişin kalp atışı dışında tahliller, aşı gibi şeyler yapılıyor mu? Bilginiz varsa buraya yazın lütfen. Teşekkürler
Melo150323 ttba bende daha gitmedim bu hafta gitcez özele gidiyorum kizlar bu aile hekimligine nezmn gidiliyo napiyolar onlar aşı ve kilo takibimi yapiyolar ilk orayami gittiniz direkt hastaneyemi