Arkadaşlar ben 15. haftama girdim bugün. Ve 8. haftamdan itibaren şiddetli kusmalar yaşıyorum. Bulantıyı geçtim artık o sabit yani. Geceleri uykudan uyanıp kustuğumu bilirim. Günde en az üç kez kusuyorum. 7-8 e çıktığı oldu. Midemde bi şey kalmayınca safra kusuyorum o da bitince kan geldiği oldu artık. Hastanede de yattım serumla beslendim. Üç farklı doktora göründüm. 4 ilaç değiştirdim. Bir sürü testler de yapıldı ama değişen hiçbir şey olmadı. Hala çekiyorum bu derdi.
Diğer hamilelere o kadar imreniyorum ki…Her istediğinden yiyip içebiliyorlar. Bense kilo veriyorum. Su bile midemi bulandırıyor. Psikolojik olarak da bitirdi bu durum beni. Başka gebeler bebekleriyle ilgili hayaller kurup ne bileyim patik falan örerken ben asla o duyguya bürünemedim. Allahın gücüne gidecek biliyorum ama o kadar kötü olduğum anlar oldu ki keşke hamile kalmasaydım hiç dedim. Hamile gibi değil resmen kanserli bir hasta gibi hissediyorum. Zaman hiç geçmek bilmiyor. Yatalak gibi yaşıyorum.Kayınvalidem bakıyor bana. Bi tek duşa tuvalete kalkmak için çıkıyorum yataktan. Sosyal hayatım bitti. Eşim bile bana çok kötü kokuyor diye yatakları ayırdık. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Hergün ağlıyorum çok çaresizim. İçimi buraya dökmek istedim uzun olmuş kusura bakmayın.
Benim gibi olan ya da buna benzer hamilelik yaşayan var mı? Bana tavsiye teselli verin artık tükendim.