birprensesvebirprensannesi ysmn_kck17 Aaaa tipinizde ne varmış gayet doğal ve güzel ❤️ Ve aramızda sadece 1 güncük varmış ❤️
ysmn_kck17 birprensesvebirprensannesi Yaa bebeler aynı zaman bebeleri he 🤭🤭Teşekkür ederim bu arada 🤗
birprensesvebirprensannesi Malidlgz Yok canım göbüşün maşallah çıkmış şimdiden ben burdayım annecim diyor❤️
birprensesvebirprensannesi seymabykn Maşallah çoğu bitmiş azıcık kalmış Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Malidlgz birprensesvebirprensannesi saol canım evet şimdiden bel ve sırt ağrıları başladı bende cinsiyet için dedim tahmin mi etti 😍🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Malidlgz Erkek olabilir tabi çok anlamıyorum ama erkek göbüşleri erkenden belli ediyor genelde kendilerini ama yanılma payım yüksek olabilir 🤭
Malidlgz birprensesvebirprensannesi bilmiyorum ki hep kız hissettim doktor da bişey demedi 16 da kontorlumuz var bakalım tahminde bulunur mu 🙏🏻❤️
birprensesvebirprensannesi TuanaaOsii Ayy Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizi❤️🥰
birprensesvebirprensannesi 34_21_23 Ooo maşallah maşallah baya ben burdayım diyor 🤭❤️ Cinsiyetiniz ne
birprensesvebirprensannesi Malidlgz Anneler hisseder genelde sağlıklı olsunlar da inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da hepimiz ❤️