Rumeysa-celik14 Ya doktorum çok tatlı bi kadın yüzyüze falan iletişimini çok seviyorum ama kadın bir türlü mesajlara bakmıyor wp ye girmiyor mu anlamıyorum kadına hiçbir şey soramıyorum bir ay içinde. Doktoru tanıyan onun hastası olup çözüm bulan var mıı😢
babyceylan Rumeysa-celik14 ben derya hanıma gidiyorum 34 haftalık olduk ne zaman atsam cevap verdi sağolsun. Fatma hoca numara bile vermiyor diye biliyorum
babyceylan Rumeysa-celik14 2 kere fatma hanıma gittim oğlumla beraber gidiyordum 4 yasındaki çocuğu dışarda bırakıp odasına öyle girmemi isteyince bende bıraktım derya hanıma geçtim. 8. haftadan beri derya hanımdayım şuanda da 34 haftaligiz
Hacer_2911 Fatma hanım benimde doktorum numarasınıda hemen verdi,mesajlarada cevap veriyor. Sizin yazdıklarınıza şaşırdım açıkçası.
Rumeysa-celik14 Hacer_2911 yani bilmiyorum 3lü testimi attım en azından ona cevap vermesini beklerdim onun dışında zaten tatlı bi kadın o yüzden bırakmak istemiyorum
feyzos Necla hanıma gidiyorum ben de mesajlara cevap veriyor Kocaeli’de oturuyorum hatta bazı tahlil sonuçlarını falan bana whatsapptan at diye kendisi demişti