araliginenguzel1i Morcivert07 Muğla Bodrum’da yaşıyorum burda doğum ücreti 10.000 TL devlet hastanesi bir tane oda kötü Muğla’yı hiç bilmiyorum eğer iyiyse ben bile yapabilirim 10.000 fazla diye düşünüyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum muayene ücreti 350 TL bu zamana kadar zaten bi 10.000 e yakın gitti 32 haftalığım çok kafam karışık 😔
Morcivert07 araliginenguzel1i yani canım bilemedım ama 10000 ben olsada vermek istemezdim. Muğla merkezde bi tane özel hastane var. Onada hiç sormadım. ben ilk doğumunu Antalya’yada üniversite hastanesinde yapmıştım bu doğumdada koçmanda yapayım DİE düşündüm benımde son 8 haftam kaldı nolcak bilmiyorum.
Morcivert07 araliginenguzel1i Muğla’nın ilçeleri ndeki hastaneler biraz pahalı gördüğüm kadarıyla. Antalya’da detaylı ultrason 250ydi merkezde çekemiyorlar DİE ilçelerde bi kaç yeri aradım 600den aşağı söylemediler
Mery28 araliginenguzel1i evet maalesef burda az hastane olduğu için çok alternatif yok, allah yardımcımız olsun :) inşallah sağlıkla alalım çocukları kucaklarımıza en önemlisi o :)
araliginenguzel1i Morcivert07 detaylı ultrason 950 TL gereksiz pahalı ilçeler kafam çok karışık sürekli düşünüyorum ne yapacam bakalım 🤔
Morcivert07 morusevenanne gayette iyi anlıyorlar çünkü zaten sadece doğum hastanesi. Bişeyin kalitesi illa parasından belli olmaz. İlk doğumundan kızımın hastalığınıza ben 200 tllik detaylıdan öğrenmiştim
Ceylan48 Ben merkezde yaşıyorum aynı zamanda Msku de çalışıyorum aynı zamanda 34 haftalığım. Öneri kısmına bişey diyemem ama özeller çok pahalı belli bariz bı sıkıntı görmedim hastanede kendimde orada doğum yapmayı düşünüyorum.
Morcivert07 Ceylan48 bende bi sıkıntı görmedim zaten randevu alıp gitmek bile zor hastaneye hep iptal edildi randevularım son zamanlarda sizin gittiğiniz sabit bi doktor varmı acaba orada
araliginenguzel1i Elifkaya4806 yok devlet hastanesi bir tane oda kötü derken odayı kastetmedim hastanede kötü anlamında dedim o odayı 😊