mlkkk AnneCeyda bebeğin akciğer gelişimi önemli canım kilodan daha ziyade, 35haftada da girme ihtimali düşük tabi bebekten bebeğe gelişimine değişir
Busracobann AnneCeyda 35+4 de kızımı doğurdum canım 2760 Gr dogdu şükür kuvöze girmedi 32 de 1 doz ciğer geliştirici igne vuruldum doğuma girmeden de 2 doz vuruldum sen vuruldun mu
SutlacimiYedimmiBen AnneCeyda 35.haftada 2.850 doğmuştu oğlum kuveze girmemişti ciğer geliştirici yapilmamisti
AnneCeyda mlkkk akciğer iğnesini bi hafta önce yaptı eşim. Bugün yatış verildi bida yaptılar canımm. Teşekkür ediyorum
AnneCeyda BusenAzra benim de iki doz eşim vurdu. Bide bugün vurdular . Kaç kiloydu. 2700 benim şu an sabah alacaklar
Nasippp BusenAzra bende serklajlıyım da 33+3 üz 28. Haftada 4 doz ciğer geliştiği oldum hep bi korku var erken olursa DİE ondan sordum 😖
AnneCeyda Busracobann evet canım benim. 8 gün önce iki doz eşim yaptı. Birde tek doz bugün. Yarın sabah alacaklar. 35+1 yarın 2700 üz
minikprensesimmm Busracobann normal doğum sancısı ile mi gerçekleşti doğum? Benim özel bölgemde ve kasıgımda ağrı var yarın kontrolüm var diye bekliyorum. Sancım çıkmıştı ama açıklığım çıkmamıştı endişe ediyorum biraz
Nasippp AnneCeyda maşallah kilosu iyi solunum sıkıntısı da olmazsa çok daha iyi olur inş canım 32. Haftada kaç kğ idi hatırlıyor musun
Busracobann AnneCeyda korkma Allahin izniyle bişey olmaz kilosunu da takma kafana hemen toparlanıyorlar maşallah ben düşüne düşüne dogumumdan bişey anlamadım sen öyle yapma tadını çıkar inşallah kucağında evine dönersin
Busracobann minikprensesimmm benim 32 de kanala yerleşmişti kızım o zamanlar yumuşama olmuş rahimde ama doktorum bana söylememişti benim hamileligim zaten çok zor geçti hep sancılı ağrılı romatizma bobrek genişlemesi derken birden suyum gelmeye başladı ardından Nişan sonrasında da suni sancı verildi ama normal doguramadim enfeksiyonum çok yüksekti suyum da az kalmıştı sezeryan oldum
Betulela03 Bende 34+1 su sızıntısı var yatisim yapıldı beklemedeyim benim kız 2900 olmuş 2 hafta önce ciğer geliştirici vurulmuştum yatisim yapıldığında yine vurdular çok korkuyorum bebişim kuveze girecek diye