1987gokce Teacher34 Karacadan aldım çok güzel herseyi var içinde yıkadımda mis gibi tavsiye ederim kesinlikle fiyatıda parça parça hesaplaninca uyguna geliyor.
Teacher34 1987gokce https://www.karaca-home.com/urun/karaca-home-baby-ducks-aplike-nakis-13-parca-bebek-set?_sgm_campaign=scn_61854b403da04000&_sgm_source=478999&_sgm_action=click bu muydu
1987gokce Teacher34 Circus seti canım benim aldığım. Sirk temali copy paste yapamadım kusura bakma 😕 kutusu da nevresim desenli oyuncak kutusu yapıcam inşallah. Bi mağazadan da bak öyle karar ver içine sinmiyosa😊
1987gokce Teacher34 250 tlye aldım canım internet indirimi de vardı. Kredi kartına taksit yaptım. Yorgani 2 yastığı, havlusu vs hepsi içinde bir kerede tamamlandı bütün eksikleri. Bi tane de yedek nevresim ve Alez almıştım haloldu.
Teacher34 Şunan senın aldıgın sırklı olan zamlanmıs benm gonderdıgım lınktekı 225 olmus mobıle ozel 25 tl ındırımle normal uyku setının dısında kundak havlu ve battanıye var ıcınde
1987gokce Teacher34 benimki 13 parça setti canım 2 ay oldu alalı sanırım. Yıkayıp utuledim hatta ondan tavsiye ettim.
Aysefee 1987gokce merhaba kenar korumalıklarından memnun kaldınız mı karaca nın iplikleri sökülmüş gibi geldi bana
Tugba2626 Kumaşçıdan 30 tl ye kumaş aldım . Annem yorgan çarşaf yastık baya bi çıkardı . Hatta 5 yastık çıktı
Tugba2626 AA birde bi mağaza kapanıyordu tesadüfen gördüm kapının önüne bebek battaniyesi nevresimi koymuşlardı . Colors of fashion isimli marka organik nevresim takımı aldım 80 tl ye . 50 tl ye de organik pamuklu battaniye aldım . Nevresim takımı bu arada 3 boyutlu rengarenk muhteşemdi