Canan123 Yaaa yiyeceğin ismini vermek istemiyorum ama acayp canım çekti, eşime yarın aldırırım ama yarın nasıl olacak. Kalleş dizi ya aklımdan çıkmıyor 🙈
alininannesiii Canan123 az önce izliyordum eşime dedim bana yıkayıp getirirmisin o da güldü kalktı getirdi 😂
Canan123 Ays0 yaa cidden mahvoldum daha önce de aklımdan geçmişti ama mevsimi değil diye bastırmıştım ama çok fena yediler😂
Ays0 Canan123 bizim burada her yerde var o yüzden o aklıma gelmedi de şuan soğanlı soğansız bölümünde kaldım ben ekmeği alıp televizyona yaklaşmak istiyorum 😂😂
Hafise Canan123 kız nasıl mevsim değil biz pazardan alıyoz organik ayy mis gibi kokuyo her hafta yiyoz biz 😁
Cellist61 Canan123 🥰🥰 valla şu yasaklar olmasa her şeye kolay ulaşacağız da bu durumda da aşermek zor ya 🙁
Kucukmucize Canan123 evet ya benim canım öyle birşey çekmedi onların yiyişini görünce istedi canım 😊🙈
Hafise Canan123 nerde oturuyozunuz pazardan alıp gönderim organik 😁 bizim burda var yakınsan gönderirim
Canan123 Hafise denizlideyim siz nerdesiniz? Pazarda bayadır var ama daha erken diye düşünüyodum ben 🙈
Hafise Canan123 aboooo cok uzaksın hatay dayız biz pazarda markette mutlaka vardır bana her pazara gidişte kokuyo 😁 alıyoz valla cok taze oluyo hormonlu demk gelmedi daha