Selamün aleyküm happy mom takipçileri 40+5 te gelen minik kuşumla olan hikayeyi okumaya hazır mısınız 💃💃🤣🤣🤣 hazırz der gibisiniz o zaman bir alkış gelsn bize tamma tamm fazla kaptrdm kendimi belki de fazla pozitf değildir ama ben gzuel geçtiğine inandığım için yazmak istedm …
Cuma günunr kadar hiç sancm ağrı olmadı şaşırıyordm ağrısı olanlara Galiba ben doguramicm diyordm cuma günü gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm ve sabah namaza kalkarken adet ağrısı gibi ağrilr gelmye başlamisti ama dayanilmiyack gibi değildi lavaboya gttgmde kırmızı nişan gelmsti ben şok 😳 uzun zamandır kan görmeyince biraz tuhaf oldu tabiki namaz kıldım faln ağrım var yine ama kahvaltıyı hazrlayabildm eşimi ise yolladm ikindin doktor kontrolümz var diye akşamın yemeğini de sabahtan hazrladm salatayı bile yapmstm 🤣 gün içinde Meryem Ana otunu suya koydm dualarını okdum çünkü dedm ya hiç bir belirti yok açıklık olsn diye koydm inanmak başarmanın yarisdr öğlen dusumu aldm bakımlarımi yaptm hazrlandm hasteneye gttk doktr suyun azalms yats verilck dedi ama benm hiç agrm yok ki suni olur bişey olmz korkma halk arasında duyulan şeylere kulak asma dedi bu arada doğumum Konya Dr Ali belviranlida oldu devlet hastanesi kontrole gttgm doktr Zehra bebekti suni sancı ile bana çok güzel pozitif destek oldu ve bana yats verdi servise ciktm yukarı çıkmamla ağrıların gelmesi bir oldu desem yeridir nstye bağladılar sizin doğum başlamış dediler açıklığa baktlsr bir cm ben tabi şaşkınım o kadar nstye bir cm açıklık diyorm neyse bana sen odana geç devam etsn sancıların dedi ebeler Allh razı olsun hepsi çok ilgililerdi devlet hastanesi kötüdür diyenlerin tezi çürüdü gözümde sadece iyi insana denk gelmek vardr özelde olsn devlette olsn iyilerlee karsilastrsn Allh bizi saat dörtte yats yapıldı ara ara sancılar gelmeye devam ediyor Meryem Ana otu evde suda bekliyor ben hastenede salavatlar dualr okuyorum bir saat sonra açklik iki cm bir kaç saat sonra üç dört cm olunca akşam sekiz gibi fln beni sancı odasına aldılar orda orda da ebeler çok ilgiliydi ama açıklık beş cm olunca dayanamıyorum artk bana epidural verin diyorm biz de öyle bişey doktrlar ne derse o diyolar ki iyiki vermemişler gece üç gibi faln açlık sekiz cm olmayı o ama o süreçte keşke sezeryan olsaydm diyorm ağlıyorum duarlar ediyorm beni hemen sekiz cmle çatala aldilar ve Allah’a şükr ki Taner Mirza hoca o gün nöbetçi doktorms hep doğuma onun gelmesini istemstm şansıma o da geldi doğuma çok doğum anında ebler doktr çok çok güzel ilgilendiler on beş dakika içinde doğum oldu doğum sonrası dikiş atılması biraz canımı yaktı ama heryse değerdi bebeğimi hemen çocuk doktoruna götürdüler ben o sırada üstümü başımı duzelttm duş aldm lohusa servisine çiktk öğlene taburcu oldk on iki saat süren doğum hikayemiz burada son bulmstr elhamdülillah kızım da ben de iyiyz şu anda yanımda uyuyor şimdi uyandırıp mammiş yicek herkse kucak dolusu sevgiler