dmlkrcck Kızlar göbeğime ne zaman çatlamaması için ürünlere başlamalıyım ve sizin öneriniz var mı??🙏🏻🙏🏻
mlkkk dmlkrcck bio oil 5gündür kullanıyorum hamilelik öncesi olan yırtıklarım çatlaklarım hamilelikte kırmızalaşmıştı o kadar iyi geldi ki 5günde,yüzüme de kullanıyorum çok memnun kaldım
Ebru2403 dmlkrcck doktorum direk vazelin badem yagi gibi kremler önerdi öyle pahalı kremlerden hic soylemedi ben hindistsncevizi yagi vazelin falan aldim ama oyle aman aman surmuyorum hatta hic sürmüyorum desem yeri var 36 haftaluk olucam catlagim var ama oyle abartilacak kadar yok tamamen genetik diye dusunuyorum ben
Meriiii9 dmlkrcck Ben 3. Aydan beri lierac kullanıyorum 35. Hafta dayım catladı karnımın alt tarafları 2 paket lierac ve bir kucuk kavanoz hındıstan cevizi yagı kullanmama ragmen. Anladığım kadarıyla catlak genetik ne yaparsan yap catlayacagı varsa catlıyor malesef ama bir daha hamile kalsam sadece hindistan cevizi yagı falan kullanırım 🤷♀️
Kdrytl Bio oil ve Hindistan cevizi yagi kullandım canim en az günde 2 kere sürdüm 39. Haftadayim henüz catlamadim cok şükür 😊
BusraTamerr Lierac kullanıyorum cildim çatlamaya çok müsait olduğu için 5. ayda başladım kullanmaya. Kullanan yakın arkadaşlarımda bir çatlak dahi olmadı. Bi arkadaşım Pahalı diye sadece karnına kullanmış, karnı hariç basenleri göğüsleri falan hep çatlamış :D
birtriptanesi MelissCan O balsamı bende çok duymuştum bu ay ikili alımda indirim var herkese tavsiye ederim.
Denizcyc Ben 13 haftalık hamileyim. 1 haftadır sarı kantaron yağı sürmeye başladım çok güzel nemlendiriyor. Bir de lierac alacağım. Badem yağı ve hindistan cevizi yağı da alıp dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum. Lierac kreme de 15-16.cı haftada başlamayı düşünüyorum