BusraSung Görümcemle haber izlerken ayılarla ilgili bir haber gördük ve görümce her hayvanı gördüğünde '‘karnımda ki aklımda diyeceksin’' yoksa cocukta ona benzer bişey olur dedi gerçekten doğruluk payı varmı yorumlarınızı alayım 🙏🏻
Busbushatun BusraSung canımm o lades tutusurken bse verınce karsımızdakı aklımda dıcez onla karıstırmıs hatları bence😅😅
meliha_gizem BusraSung evimde iki kulum 2köpeğim var 38. Haftadayım ultrasonda bebeğimin ne kuşlarıma nede köpeklerime benzediğini gördüm 😁 böyle cahilce şeylere inanmayın ya
Melek_moms BusraSung kaynanam sabbahtan aksama kadar belgesel.izliyor canım bana da.oyle dediler ama halaa acıyor bişi diyemiyoruz tabi umarım öyle bir durum yoktur görmediğim kalmadı nerdeyse tövbe estağfurullah Rabbim sağ salim kusursuz özürsüz kucağımıza almayı nasip etsin …
Dilek0809 BusraSung gerçekten bunu soruyor musunuz duyduğum en ama en tuhaf hurafe bu oldu çileği limonu ciğeri falan solladı yani
bltern1 BusraSung eşimde bana söylettiriyor bende böyle bi post açmıştım inanmıyorum ama alışkanlık haline geldi söylüyorum aklımda diye 😄