Eymenimmmm bltern1 bn primanin 1koydum 20 tane ayriyetten kalan yarim paketide cantama koydum 3gun kalacagim icin nolur nolmaz diye ilk oglumda yetmemişti 20 bez
Msydn6 Ozge20ulu normal aslında ben sleepy yenidoğan 1 numara koymuştum oğlumda 2.5 kilo doğmuştu biraz bol bile geldi o ay boyunca kullandım oğlum 4.5 kilo olana kadar sonra 2 ye geçmiştim 🤷🏻♀️
Eymenimmmm bltern1 walla cnm bebekten bebege değişir oglum cok kirletiyodu emer emmez yapiyodu halada oyle ymk yer yemez yapar tuvaletini
Ortmenanne16 bltern1 evet sleepy biraz ufak evybaby ile kıyasladım ama üstünde 5 kiloya kadar olur yazıyor tahminimce olur ama 1 paket aldım eğer sıkarsa 2 no alırım bu diye düşündüm stok yapmak istemedim
mmek_2014 15 tane sleepy 1 numara götürmüştüm. Yarısını geri getirdim. İlk gün sadece 1 tane bez kirletmişti oglum
Buketg13 justwaiting bir gece kalcaz sadece gerekli olursa alınır merkezde hastane nede olsa çanta da çok fazla kalabalık istemiyorum
Busrakerem Ben canbebenin yenidoganini aldim ben paketin koplesini gotureyim diyordum ama bi paket cok olur heralde buarada bir pakette 40 tane var
Ecelim036306 Prima premium care sıfır numara koydum . 1 çuval gibi geliyor sıfır ideal 3 ,5/4 kiloya kadar
Ozlem23 bltern1 primanin 1 numarasını koydum 10 tane bide goon almıştım oda 1 numara ama daha büyük primadan ondanda 5 tane koydum ne olur ne olmaz diye
Mehtpsahn_53300 bltern1 bende sleepy 1 numara koydum ama bana çok küçük geldi o bez 😂😂 ilk defa görüyorum o kdr küçük inşallah olur bakalım olmazsa eşime aldırttırırım 2 nosunu artk napm