[silindi] Ya ilk gebeliğim 17.haftadayız,4 gün sonra 4 ay dolacak ve ben hiç hissetmedim anormal mi acaba Hiç karnım da yok 😪
Ozge20ulu [silindi] ilk gebelikse 24kadar yolu varmış canim hatta ben hamile belgeselleri falan izledim hiç hissetmeyenler bile olabiliyormuş 17. Haftadasin bence az kalmış hissedersin ❤️
Emel38 [silindi] 18 de damar atışı gibi başladı.simdi geziniyoruz balık gibi..24 haftaliğiz. Tetanoz aşısı hareketi azaltmıyor korkmayın ayrıca aşıdan..benimki hareketliydi aşı olduğum günlerde de
Denizin [silindi] canımmm bende 16 hafta 1 günlük hamileyim bende hissetmedim hiç hareketleri , doktora dedim sordum daha hıssetmezsın dedi 4 gün önce
[silindi] Busra34ybg biraz daha sabır o zaman .. çok özlüyorum yüzünü bile bilmediğim bebeği işte bari tekmeleriyle hissettirse kendini 😁
[silindi] Emel38 aslında damar atması gibi elektrik çarpıyor sanki bana da acaba o mu oluyor daha önce hiç öyle olmadım hayatımda
Smgeeee [silindi] 28 30 haftalar arası net hissedersin canım ben suan 30 haftalığım bebiş kemiklenip büyüdüğü için tekmeleri bazen ağrılı bile olabiliyor içini ferah tut o yüzden sağlıkla kucağımıza alırız bütün hamiş ler olarak inşallah 🙏