maviscik77 Kızlar ikeanın bu 8 çekmeceli şifonyerini çok istiyorum ama fiyat olarak pahalı geldi , daha önce burda görmüştüm marangoza yaptıranlar vardı , aynısı gibi oldu mu acaba aranızda yaptıran varsa fotoğraf atabilir mi
Gamzela123 maviscik77 ben marangoz a yaptırmaya karar verdim ölçulerini aldık ikeada. Ama daha yapılmadı
GAda maviscik77 bende çok beğendim ama alamadım hem kargoyla gelecek ücreti dahada artıyor birde tayinci olduğumuz için artık yerleşik hayatta alırım çünkü oda ya göre çok büyük
Gigy maviscik77 biz de Ustadan 1800 gibi bir fiyat almıştık ,daha sonra dolapta eklemeye karar verdik daha az çekmeceli olanı yaptırmaya karar verdik, henüz gelmedi ama ölçülere uygun yaptırmak bence de daha mantıklı😊
endobeybi maviscik77 marangoza yaptırdığınız üründe kullanacağınız materyale göre fiyat değişir tabi. İkeadaki ürünlerin boya kalitesi çok iyidir, aşağı yukarı aynı kalitede boya ve mdf isterseniz aynı fiyata çıkar diye düşünüyorum. Ben daha evime yeni mobilya yaptırdım, lake boya kullandık ona göre tahmin ediyorum sadece 😇
maviscik77 GAda evet Kargo baya katlıyor ya bizim burda ikea var alabilsem gidip alırdım ama o kadar para vermek istemedim
Gigy maviscik77 8 çekmeceli de baya geniş ama yeriniz varsa dolapta mantıklı ,bir de kız bebek daha çok kıyafet elbise vs olur,yorganı battaniyesi en azından toplar hepsini dolap
maviscik77 Gigy odası baya büyük benim yatak odam kadar var diyebilirim , erkek zaten odasını şu an almıcaz alınana kadar şifonyer alacaktım Kıyafetlerini koymak için , odasını da ikea dan beğenmiştim uydururdum yani bir şekilde
Gigy maviscik77 bizim de hepsi ikea modeli ama özel ölçüyle daha büyük yaptiriyoruz 😊sağlıcakla gelsin minişler ,en tatlı telaşlar 🤰