Merweeeeee Yaz geldi malum. Göğüslerim büyük biraz toparlayıcı giyiyorum. Siz yazlık ince kıyafetlerin altına içinizi ve bedeninizi göstermeyen ne giyiyorsunuz? Atlet alttan çok belli oluyor? Krem rengi alsam işe yarar mı acaba?
deletedmom380 Merweeeeee ten rengi atlet olabilir ama zaten kiyafet rengine uygun atlet giyilirse bi problem olmaz gibi yani beyaz bi bluzun altindan beyaz atlet biraz belli olsa sorun olmaz gibi
damlaikan Merweeeeee ben jupon diktirdim ten rengi canım askılı diz üstüne kadar gecelik gibi aynı ama kumaşı ince bi kumaş poşet gibi değil çok memnunumda
Edirefp Merweeeeee eğer elbise için soruyosanız ip askılı diz üstü içlikler var. Ve atlet giyebilirsiniz ten rengi
srpkse Merweeeeee ben şahsen senin göğsünü ve gosgunu neyin belli edip etmeyeceğini ne seni ne göğüslerini görmeden bilemem valla uzaktan yapılacak bi yorum mu şimdi bu😒
srpkse ayazefeveannesiii proporsiyonuna ne uygun kim ne bilsin mememin ucunu nasıl gizlerim diye post açılmadığı kalmıştı bi😞😂
srpkse AAylin geçtirtmesinler arkadaşım değil erkek hemcinsi bile dalga geçer yani bu konuyla hayir ben geçmedim ciddiye alıp yorum yaptım ama geçsem geçerim yani haklıyım 😁 Ama hanfendiligimden taviz vermicem
Thesra srpkse Yuh yani😂😂 onuda bagdaştırdın ya ne diyim sana gel ben yaparım sana yakınız zaten bir metrobüscük😂😂
srpkse Thesra gelirim bak 😒 ama sen yapma tatlıyı ben getireyim bebekle anca fırında sallamasyon yemeği yap sen tatlıyı da sallama şimdi
Thesra srpkse Sen bebeğe bakarsan ben yaparım sorun yok alıştırma yapmış olursun😂😂Ondan sonrasa ben doğurmaktan vazgeçtim diyip koşarak uzaklaşorson muhtemelen burdan😂
srpkse Thesra o kadar mi vahim durum 😢😢 Ben şimdiden o bebeğe nasıl bakicam diye kara kara düşünüyorum Bittim ben şimdi girsem depresyona kızım büyüyene kadar anca çıkarım neyse yolum uzun basliyim bari bi yerden 😥😩
Thesra srpkse Tabikide o kadar vahim ama benim bebeğim için geçerli belki seninki uslu olur bilemem🤭🤭şimdiden girme önce bi doğur 2. Haftasında bi bakrsın gidişata göre bodozlama dalarsın olmadı🤔🤔
srpkse Thesra peki esra benimki şuan çok fazla hareket ediyo bi tepikler atiyoki sanırsın kocaman bebek halbuki küçücük bisey daha doguncadami böyle yerinde durmucak bu çocuk 😣😣😣