elifnurrrr Kızlar 20 haftalık hamileyim normalde tansiyon sorunum yok ama bugun başım çok ağrısı belki tansiyon vardır dediler tansiyonum 14e 7 çıktı normalmi yüksek mi acaba hiç anlamıyorum tansiyon ölçümlerinden.
hazan_sngr6 elifnurrrr sağlık bakanlığı açıkladı yıllar önce normal tansiyon 140/80 artık,kendimm hemşireyim o yüzden tansiyonunuz normal
NilayRuya elifnurrrr çoğu doktor o değerleri görünce onları bilgilendirmenizi istiyor bence doktorunuza sorun
Nry0682 mucizem09_ 12 6 normalmi 🧐 6 cok düşük bi tansiyon herkesin bünyesi farklıdır. 12/8 normaldir 14/9 dan sonrasıda yüksek tansiyondur.
Emirinannesi34 Benim kadın doğum doktorum daha 2 hafta önce 12\8 normal olanı dedi. Tansiyonum yüksek olduğu için kan sulandırıcı hap verdi
mucizem09_ Nry0682 benim her gittigim kontrolde tansoyon 12/6 cikiyor dookyor gayet iyi dedi olmasi gereken tansiyonmus hatta eczanedede baktiririm Arada onlarda normal diyor bana normal dedikleri icin diyorum herkesin bunyesu farkli zaten yazilanlardanda herkes farkli birsey soylemis yani 😀😀😀