Ayselaysun Sinem884488 cok uzuldum cnm bogazim dugum dugum oldu rabbim bir daha yasatmasin rabbim herseyi gonlune gore versin
Limonumm Annelikkk hm hep bu doktorlar yüzünden bu acıları biz çekiyoruz ben doktor yüzüden 2bebek kaybettim 3.de kaybettim iyi doktor bulunca doktorlara 1 tane tek kalmayalim bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş demmki Rabbim inşllah sağlıklı gebelik bebek kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Annelikkk Limonumm amin amin canim seninde bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim suan Perinatoloji takibndeyim 2 haftadur bir gidiyorum suanda kanama alani war rahimde erken dogum riskim war dua edin bebegme saglikla alayim kucagma
Sinem884488 Limonumm benımde ıkıncı kaybım bu acının tarıfı yok malesef rabbım bırdaha bızlere yasatmasın
Limonumm Sinem884488 Ben Diyarbakır dayim memorial dicle hastanesi doktorum uğur değer ameliyatı 1900 oldu anesteziyle olduğum için bisey hissetmedim kanamam ve ağrım olmadı 20 dkda amelyt olmuştum
Sinem884488 Limonumm ben acaba esımı beklıyım mı bı sene yoksa o gelmedenmı yapıyım zaman kaybı olmasın
Limonumm Sinem884488 bence eşiniz istiyorsa hiç beklemeyin ben salak gibi kalsın diyordum tabi o sırada kaynanam aa çocuğun olmuyor kendi ailem bile yanmda olmadı vala simdi cinsiyet soruyorlar söylemiyorum Allahtan eşim beni ikna etti git dedi o da yanimda olmasaydı ne yapardjm bilmiyorum
Sinem884488 Anneler ben artık yemınlıyım antakyada doktora gıtmem varsa bıldıgınz tanıdıgınz guzel bı doktor adana da yada antepte soyleyın su an adam akıllı bı doktorun bana olanları duzgun bi sekılde anlatmasına ıhtıyacım var
Annelikkk Sinem884488 canim antepte cok iyi bir dr war istersen geldiginde seninle gelirim Perinatoloji turkiye 2.cisi cok bilgili bende ona gidiyorum suan
Asya_2402 Sinem884488 Canım ben de Antakya’dayım.Hangi doktorlara gittin öğrenebilir miyim? Geçen gün postunu okudum çok üzüldüm dua ettim senin için.
Annelikkk Gizem957 bebgin esi rahim e yapismus bide rahimde kanama alani war oda büyük suan 29 haftalığiz insallah saglikla kucagima alayim bebegimi
Sinem884488 Annelikkk allah razı olsun adı ne doktorun bilirmi halımden hamıle deılım su ann bakarmı anlarmı testlerı gostersem bıde esım bı sene sonra gelecek 10 ay en az beklıyım mı yoksa toparlandıktan sonra gıdıyım mi
Sinem884488 Annelikkk rabbım evladını bagıslasın cogu gıtmıs azı kalmıs ınsallah sag salım kucagına alırsın
Annelikkk Sinem884488 bak arastir bakar cok Iyi o kadar cok mucize yapmis ki adi doc.tuncay yuce instagrm warsa ordan ekle yaptiklarina bak google den bak cok cok iyi
Sinem884488 Annelikkk evwt sabahtan beri ona bakıyorum ama ben sadece hamılelere bakıyor sanıyordum numarası varmı sende rıca etsem yada gıttıgınde sorarmısın beklemem mı lazım esımlemı gıdıyım yoksa cokmu uzun sure olur