Sinem884488 bu yaşadıklarının aynısını birebir yaşadım. Geçen sene bu zamanlarda 3 aylık hamileydim ve hamileliğimin 7. Haftasından itibaren bardaktan boşalırcasına kanamam oluyordu sürekli her gün kanamam vardı defalarca kez hastaneye yattım iğneler ilaçlar serumlar. Parça parça büyüklüğünde pıhtılar atıyordum hiç hareket etmeden sadece uzanarak 19. Haftaya kadar geldim plesantam yukardaydı, rahim ağzı yetmezliği yoktu, bizde genetik test yaptırmıştık ve kızımızda hiç bir sorun yoktu. Güçlü kızım benim son ana kadar hep mücadele verdi. En sonunda o kanamalar bebeğin kesesini delmişti ve suyu azalmıştı doktor doktor gezdim hepsi bebeği doğurmamı söylediler kese yırtılıp su aktığı için enfeksiyonluydum artık bebeği doğurmazsam enfeksiyondan rahmimi alacaklardı ne yazık ki son ana kadar bekledim artık bebeğin suyu hiç kalmamıştı ve dediğin gibi tüm hareketlerini içimde hissediyordum suni sancı ile normal doğum yaptım ellerim kalbim bomboş evime döndüm sonrası kabus ama güçlü olup toparlanmak zorundaydım eşim beni gördükçe daha çok üzülüyordu bizim için tekrar ayağa kalktım acımı yaşadım hep içimde yaşadım.. şimdi tekrar hamileyim daha çok yeni 6 haftalık ilk öğrendiğimde çok ağladım korkudan ağladım ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam ya tekrar bebeğimi kaybedersem korkusu var şu anda. Hamileyim ama o duyguyu tam olarak yaşamıyorum. Lütfen sende acını içinden geldiği gibi yaşa ve sonrasında hemen toparlan güçlü olmak zorundasın kendin için ailen için. İnanıyorum ki Allah tekrardan mutlu edecek seni, beni bizleri…