ZehraBasak Martta Hamile çekimim var kızlar.. Üstüme başıma hiç bir şey bulamıyorum fikir önerilerinize ihtiyacım var.. Bulduklarım da çok pahala yardımcı olabilecek birileri var mı?
eminenura ZehraBasak kuzum açık mısın kapalı mı ya da ne tarz istiyorsun onu söylersen daha çok yardımcı oluruz belki🥰
Oykuaygun ZehraBasak çekim yapacağın yerde kıyafet vermiyorlar mı? Dolap da birkaç defa kullanılmış elbiseler oluyor ona bakabilirsin. Bende mart sonu dış çekim yaptırcam Bi araştırdım da yeniler çok pahalı
ZehraBasak eminenura aslında çok abiye değil çok da günlük değil abartmak istemiyorum nitekim bu bi anı yeniden gelinlik giymek modunda olmayı sevmiyorum 😂
Leylaalin Benimde nisanda beyaz şifon elbise alicam beli lastikli 1 kerelik olacağı fazla pahalı bi şey almak istemiyorum taç makyajla güzel olacağını düşünüyorum
Kmerve Arkadaşlar bi instagram adresi var hamile elbiseleri kiraliyorlar düşünürseniz bakın isterseniz
smylmz karabc merhaba dediğiniz adrese baktım bende :) ama sanırım tesettür için uygun bir elbise yok 🥺
Celibon ZehraBasak aynı dertten muzdaribim☹️korona muhabbetine çıkıp gezemiyorum. Netten baktıklarımı beğenmedim 👎 ne yapıcam hiç bilmiyorum
Cemrece ZehraBasak Ben tesetturluyum canim nasipse mayis da cekim dusunuyorum terzime elbise diktiricem guzel bir kumas alip 😊