Aleyna06 Mrzy28-c canım yumurtlama var bende kullandım ama güvenmiyorum ben bunlara kendi fikrimi söylüyorum canım sana sen kendin bilirsin istersen devam et ama şunu söyleyim gebe kalmak için bende çok uğraştım çok takiyordum kafama bir türlü olmadı sonra hiç düşünmedim 1 ay sanki gebelik istemiyormusum gibiydim vazgeçmiş giviydim ama kafana takmayınca daha kolay oluyor ve Google yumurtlama yaz hesap et o daha doğru bir çok arkadaşıma önerdim ve gebe kaldılar benim çok düzensizdi o yüzden ve kistim vardı o yüzden kalmamıştım ben
Mrzy28-c Nnuruss Allahım nasil bir şey bu yaaa :) kaç aydır yapıyorum ama yumurtlama görmek istediğim den mi bilmiyorm 1 senedir kullanıyorum daha tık yok bakalım nasp ya
Mrzy28-c Eylul58 kullandım cnm paramı bunlara yatırıyorum ilk çocuğumda aşılama ile oldu benim sorma valla yine hsg çekildim bu ikinci hiç bir şey çıkmadı Allah’ın zamanını bekliyor ded dr :)
Mrzy28-c Aleyna06 canım senim dediğin o yöntemi kaç kere denedim bir bilsen ilk çocuğumda aşılama ile oldu zaten 2. Kez hsg çekildim felan 3 aydır kafama takmıyordum hala takmıyorm ama test alıp deneyim dedim artık rahim filimi de temiz çıkınca
Aleyna06 Mrzy28-c ve şunuda söyleyim canım yumurtlama var evet 3 gün ilişki 1 gün ara sonra tekrar ilişki gerekiyor
Eylul58 Mrzy28-c Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım, yumurtan tam olgunlaşmıyor galiba pek anlamam ama Ben laboquick testlerden kullanmıştım daha uygundu ve anlaşılırdı bana göre, bide yumurtlamayı tetiklemek için masaj vardı youtube arastir bi istersen
Htckrdmn Mrzy28-c canm bende bu şekilde yumurtlama takibi ile hamile kaldım . Bu şekilde test değil kaset tipi test kullandım yumurtlama yaklaşmış ama daha tam pik yapmamış . T de c kadar köyü olacak yasa daha koyu olacak pes etme yapmaya devam et . Birde testi yapmadan 2 3 saat önce sıvı alma canm oda çok etkiliyor sonucu
Mrzy28-c Htckrdmn ayyy inşallah yaaa kuzum inşallah deneyim sürekli teste gidiyor param valla 1 senedir en son düşük yaptım bu testlerle ondan sonra kalamadım bekliyorm hala
Aleyna06 Mrzy28-c yok canım umarım sende işe yarar ama ben hiç beğenmedim bir farkınida görmedim adetinden bir kaç gün sonra 2 günde bir dene ve keçi boynuzu gerçekten öneririm rabbim nasip etsin rabbim isteyip bakabilecek insanların kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🙏
Htckrdmn Mrzy28-c bende bir boş gebelik geçirmiştim bir yıl geçti hamile kalmamıştır bu testleri denedim 4 ay sonunda hamile kaldım. Ama kafayada takmamak gerekiyor bende çok takiyordum ve oyuzden olmuyordu sonra tamamen saldm kendimi hiç pes etmedim adetim bittikten sonra yapmaya basladm hep testleri 10. Testte falan görüyordum yumurtlamayı ama hergun aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum ve birde sıvı almamaya kuzum rabbim inşallah en kısa zamanda sanada tatirsin hamileliği asla pes etme devam 👍🐣
Htckrdmn Mrzy28-c birde ben sürekli netten alıyordum kaset tipi ovulasyon testi Instagram’da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var sürekli ona atıyordum her ay yumurtlamami diye bana çok yardımcı oluyordu. En son onların sattığı ovulasyon testinden aldm ne hikmetse bana uğurlu geldi ve o testlerle hamile kaldm ve o sayfada okadar çok hamile kalan var ki o testlerle bir arastrmani tavsiye ederim
Mrzy28-c Htckrdmn inşallah cnm benim Allah dileyen herkese nasip etsin bana da pest etmiycem inşallah 🙏 devam canım 😍👍
Mrzy28-c Htckrdmn kız bende ondan alıyorum 😂😂👍👍😍inşalalh bu strip yeni geldi uğurlu gelir hep ondan kaset aldım şimdiye kadar
Defneprensesannesi Htckrdmn bende ondan almıştım ama o benim takibimi yapamadı o zaman ye dogum yapmıştı kadımlarplatformucom diye bi sayfa var ücretsiz takip yapıyor o takip etmişti
Hamileyim-mutluyum Mrzy28-c Canım benim bikdiğim t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor senin ki henüz yok amm 1 sene boyunca hiç yumurtlama görmedin mi yani
Mrzy28-c Hamileyim-mutluyum gördüm kuzum hiç işe yatamadı klomen bile kullandım tık yok anlamadık yine test deneyim dedim epey ara vermiştim yine başladım bu işe :) gün geçmiyor ki teste para vermeyim :) alışmış gibi oldum resmen
gel_artik_bebegim Mrzy28-c bende bir gebenin günlüğünden anlmistim ama hic tam kırmızı görmedim ya testte sıkıntı var ya bizde 😁