MelekVeEmirin_annesi Kızlar son adet tarihim 18 ocak cumartesi günü tabi adetim 4 gün gecikmisken beta hcg 186 çıktı sizce normalmi kimyasal gebelikten korkuyorum
Nurtrky MelekVeEmirin_annesi öncelikle hayırlı olsun🌸 ama onu anca 48 saat sonra tekrardan test verdiğinizde anlrsınız önemli olan artışı
mercimeginanne MelekVeEmirin_annesi hayırlı olsun cnm ama çok kızıyorum ya nie hemen kötüyü bekliyorsunuz. En güzel gününüzü kendinizi üzerek geçiriyorsunuz 🙄 Rabbim saülıklı gebelik nasip etsin bu gibi ters durumları artışlarla anlayabilirsiniz
Melek_55 MelekVeEmirin_annesi hayırlı olsun canım 2 gün sonra tekrar yaptır beta hcg değeri herkesin farklı işler ama 184 iyi bence
Samurtugba MelekVeEmirin_annesi bence kimyasal değildir kimyasalda degee kucuk oluyo benim 17 diydi 3 gun snra 13 oldu ve 1 hafta icinde dustu
[silindi] mercimeginanne canım 4 haftalık hamileyim kan vererek kesinlestirdim ben bile kimyasal mi bilmiyorum sen şuan onu bilemezsin ultrasonda kese daha görünmedi sabır lazım bende bu hafta keseyi görmeyi umut ediyorum @MelekVeEmirin_annesi
mercimeginanne [silindi] beni neden etiketledin anlamadım 🙈 kese için 4 hafta çok erken alttan bile 5+4 te zor göründü bnm tüp bebekken rahat stressiz geçir bu zamanı
Fatma4495 Benim 4 gün geçtiğinde 2300 dü 1 hafta sonra 500 e düştü kese bile görünmedi ve kanamayla atıldı 😑
MelekVeEmirin_annesi @mercimeginanne @[silindi] Çok teşekkür ederim. 5 yıl çocuk sahibi olabilmek için türlü tedaviler gördüm 2 kimyasal gebelik 1 düşük yaptım 4 aşılama sonrası kendiligimdem hamile kaldım suan 6 aylık bı kızım var ve testimgene pozitif çıkınca insan tıpkı ilkindeki gibi heycanlaniyor ve korkuyor çünkü kızım çok zor olduğu icin o duygulmyu bida yaşayamam diye düşünüyordum
mercimeginanne MelekVeEmirin_annesi öncelikle hakkında hayırlısı plsun cnm. rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın. Ama bu korku sende strese yol açar. Başlarda oldu diye bunda da olur korkusu yaşaman çok normal fakat kötüyü çağırma takip et artışını. Ne gelirse Allahtan. Kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Bende kimyasal yaşadım ki tesadüf öğrendim iğne sonrası sonra 4 yıl gebe kalamadım tüp bebekle kaldım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama rahatla bu güzel gününün tadını çıkar