Happyjunior Merhaba son bir haftadır günde iki kez hareket hissediyordum bugün hiç hissedemedim yarın sabah doktor randevum var sizlerde durum nedir? Zaten çok nadir hareket ediyor bugün hiç etmedi ☹️
melty Happyjunior Benimde 22+4 bende çok nadir hissediyorum bazen günde 1 bazende 2-3 gün hiç hissetmediğim oluyor , normal diye düşünüyorum. ☺️
Hemsireanne1 Happyjunior 28.haftaya kadar hareketler bendede düzensizdi bazen iki gün boyunca karnım yumuşak küçük oluyordu hiç hissetmediğim oluyordu 29+3 üz bugün bir haftdır tamamen düzene bindi hele iki gündür resmen elini kolunu hissediyorum bazen küçük bir şey geliyor elimin altına elidir diye düşünüyorum bazen Büyük bir şey geliyor kafası gibi geliyor iki gündür aşırı güzelleşti hareketleri 😍 o haftalarda hissetmemek ara sıra hissetmek normal diyordu doktorum
Mhr13 Happyjunior biz 25+2′ yiz 😊 Ben bile düzenli hissetmiyorum ama uzun süre hareket etmezse birşeyler atıştırıp sol tarafıma yatıyorum o zaman hissediyorum 😊 Bildiğim kadarıyla 27.yi haftadan sonra 2 saatte 10 kez hareket hissedemezsek doktorumuza başvurmamız gerektiğini okumuştum birkaç yerde ama doktora sormak daha iyi olur tabiki net bilgi için.
noktaninannesi Küçük ama sanki daha her gün hareket hissetmek için çünkü bende 22+4üm daha ufak diye çokta takılmıyorum açıkcası ☺️
Serapveminikleri Hemsireanne1 ya aşağıda tekme hissetmek normal mi🙄Bugün benimki aşağıya vuruyor bildigin 24 hafta Olcam yarın göbeğim de hafif dokunuş var ama vurunca aşağıya ağrıyor resmen 😂 sanırım tüm gücüyle vuruyor size sormamın sebebi haftan önde ya merak ettim böyle hissetmek normall mi sence
Hilalnefes Çok korkulcak birsey yok o haftalarda ama çikolata tatlı vs giyin hareketlerini kontrol edin
naz32 Serapveminikleri merhaba bende öyle 23+3 um vurunca hep aşağıda hissediyorum kuvvetli vuruyor hatta canim aciyor
Hemsireanne1 Serapveminikleri evet normal benim önce baş aşağıdaydı tekmeleri yukarda hissediyordum sonra ayakları aşağıya dönmüş acile gittim sancılarım var diye aşağıya vuruyordu 😂 pozisyonu ile alakalı
Ftm_17 Ben 19 dan sonra günlük hissediyorum şükür ama her gün aynı olmuyo bazen az bazen çok onun sebebide bazen iç tarafa dönüyomuş aslında hararet ediyo ama biz fark etmiyoruz organlara doğru tepkiliyi yani yaramaz ☺️
Serapveminikleri naz32 Evet evet canımı acıtıyor düşün vajinama kadar geliyor ağrı 😛Ama neden yaa karnıma vurunca da bazen öyle ağrıyor hatta bazen ayağıyla mi eliyle ne dokunup değişik bisiler yapıyor itiyor karnımi resmen 😂
Serapveminikleri Hemsireanne1 Ayy evet şimdi yukarda sağda solda var ama bu alta vurduğu ne ellerimi acaba 😂😛Şaştım ya aşağıda olsa göbek deliginin altından vurmaz (ilk kızım aşağıdaydi hep kasıkta hiç göbekte hissetmedim) şimdi mesela sol tarafından hissettim bu kız acaba içerde ne yapıyor 😂😂
naz32 Serapveminikleri ben hiç göbeğimde hissetmiyorum hep solda bazen sag da hissettiğim hareketler sadece tekme mesela hele gece yatınca daha cok tekmeliyor 😊
Serapveminikleri naz32 Benimkide gece ve saat olarak yatmadan önce ama gün içinde de çok aktif maşallah 2 ci gebeliğim ama ondan olabilir ilk kizim hep asagidaydi ama bu göbek deligin hemen altına giriyor bazrn ordan vuruir ama genelde sağdan soldan vuruyor karnımın şekli değişiyor
gulserennn Benim bebeğim de 19. Haftadan beri çok hareketliydi ama 23. Haftaya girdiğimden beri çok az hissetmeye başladım, doktora sordum bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sen de içini ferah tut, burda da çoğu kişi aynı şeyi yaşadığını yazmış zaten. :)