Off 1 senedir evliyim çocuğum olmuyor bunun için doktora gittim hormon testi ve ultrason yaptı sorun yok dedi sizce yeterli mi bunlar yoksa başka birşeyde yapılıyor mu?
afrasil Off hormonlarda neye bakıldı , yumurta takibi yaptırdım bir ay canom bide esinde tahlil vermeli mutlaka sorun illa kadında olacak diye birsey yok
Off Busbushatun eşim ayın 2 sinde gidecek ovulasyon testi yapmadım hiç ama uygulama indirdim doğurganlık günün dediği zaman deniyoruz olmuyor hiç
Off Sevgi1907 denedim bi kaç gün devam etmeli miyim faydası var mı bi yerde okudum rahim duvarını inceltiyor diyodu
Busbushatun Off yani hic sorun olmayio 2 sene deneyenler var canm kotu dusunme ama ovulsyonla takip etmek daha saglikli bide ole deneyin
nev_hena Off biz uygulamaya bakıp o tarihlerde yapmayalım dedik hamile kalmayayım diye. Ve ertesi ay hamile kaldım. Hoş şu an hiç şikayetçi değilim çok şükür ama o uygulamalar yanıltıyor. Test yaptırmanızı öneririm. 🌸
balpetegiii Off canim o uygulamalar her zaman doğruyu göstermiyor her kadının bünyesi farkli en güvenilir olanı ovulasyon testleri mesela bu ay 15. Günde yumurtluyorsan sonraki ay 17. Günde de olabiliyor 14. Gunde de yani ovulasyonu kullanmadan bilemezsin
Sevgi1907 Off yok canim benim 5 yil olmadi cocugum hep doktorlar cocugun olmaz dediler ama sogan kurunu yaptim 2 ay devam ettim adetim bittigi günden itibaren 10 gün denedim 3uncu aya hamile oldugumu ogrendim cok şükür 🥰 🥰