Merhaba kızlar bugün bir haftalık olduk 14 şubatta geldi oğlum şükür 😍 Cumartesi gecesi beni tanımadığım bir ağrı uyandırıp durdu sürekli belime vuruyor vurduğunda kımıldatmıyordu WC kalkıyorum büyük tuvalatemi yapıyorum her gittiğimde ama dönüşte yine yarım saat bir saat yine uyuyorum neyse sabah oldu bu yine yokluyor beni dedim gelecek bir kaç güne sanırım duş aldım kahvaltı hazırladım çamaşır topladım klasik uğraşıyorum ama hala yarım saatte geliyor birde çok terliyorum gelince bir anlık eşime dedim biz yine hazırlıklı olalım normal değil öğlen oldu ben yinede bir doktoruma yazayım anlattım ağrımı falan sen hastaneye geç bir ebe baksın bana haber ederler dedi neyse dedim gidelim bi muayene olayım yalancı sancı olabilir çünkü doğum sancısını daha ağrılı falan düşünüyorum ben normalden biraz rahatsız ediyordu eşyalarımız da arabadaydı zaten gittik biz nts bağladı ebe ufak ufak çıkıyor dedi sancı birde muayene edeyim dedim alttan baktı ki 6 cm açılman var dedi ne dedim 6 mı şok geçirdim ben 2 3 vardır belki diye düşündüm eşime dedi siz eşyalarınızı getirin yatış yapalım eşim arabandan getirdi üstümü değiştik geceliğimi giydim doktor bekliyoruz ben yürüyorum dua ediyorm pilates topunda oyalanıyorum bu arada alttan bakınca ebe midem bulandı çıkardım tamm dedi sen doğuracan bir saat olmadan doktor geldi oda muayene etti ebe de var tam açık dedi doğumhaneye ben bayılacam gerçek mi ya nasıl sunisiz falan nasıl tam açık diyorum doğumhaneye indirdiler eşimde el sallıyor 😂 ben korkuom doğal olarak soğuk bir ortam korkutucu geliyor 2 ebe bir asistan var doktor oturuyor falan hadi gez dedi bide belime bir iğne yaptı bu seni rahatlatacak dedi tabiki yalan 😂bana bir ıkınma gelmeye başladı bu ağrı kesici falan değildi demi dedim nasılsın diyorlar sürekli yürüyorum ağrı geliyor diyorum geldikçe çömeliyorum arada hadi çık bakalım diyorlar çıkıyorum bakıyorlar ağrı gelince ıkın diyor ıkınıyorm ama hiç bir hareket kayma hissetmiyorum çok zordu ıkınma benim için açılma olursa gerisi kolay diyordum ama insan ıkınmayı unutuyor gibi oluyor bir saat denedik nerdeyse doktor en son ebeye çatı basık takılıyor bebek inmemiş yukarda biraz dedi bunu duydum tüm moralim bozuldu ebe geldi geri hadi güzelim bak tam açıksın şu bu zorla karnıma bastırdı ıkınıyorum yok Çatal çok rahatsız burda yapamıyorum sanki diyorum sana öyle geliyor hadi falan derken benim artık tansiyon düştü gücüm kalmadı bacaklar titriyor omuzlar ittirmekten kasıldı güç kalmadı doktor acil sezeryana dedi ve indirdiler hemen iğneyi bile belden yaparlarken düzgün duramıyorum oturamadım ıkınma geliyor hala neyseki o sıcaklığı hissedince bir rahatlama geldi 10 da verdiler bebeğimi ahhh dedim özür dilerim bebeğim çok yordum seni de o kadar üzüldüm ki herşey bitince hazırdım hep hergün yürüyüş hurma ananas hareket sürekli hazırlamıştım kendimi kısmet değilmiş artık iyiyz şükür şimdi kızlar sonunda bende ayrılıyorum burdan ve çoğu şeyi burda öğrenip hazırlamıştım kendimi inşallah sizler daha kolay doğurursunuz gönlünüze göre olsun herkes bir değil sormak istediğiniz varsa sorun hepinize şimdiden hayırlı doğumlar sağ Salim alın kucağınıza inşallah 🙏🏻