minikturta Arkadaşlar iyi günler dilerim herkese 🙂 https://imgyukle.com/i/LUA17n bundan kullanan varmı acaba ya da etrafında birinin kullandığını gören? Kullanışlılık derecesini merak ediyorum da yapsam mi diye kararsız kaldım 🙂
ozgeya minikturta Kullanmadım ama kullananlardan çok gereksiz olduğunu duydum. O yüzden ben de ihtiyaç duyup almadım. Oldum olası sevmem bu tarz şeyleri😁
Annecik_ minikturta bence gereksiz benim geçen hamileliğimde ilk ortaya çıkmaya başlamıştı annem dedi hatta ben de öreyim mi diye çocuk onun içinde dursa dursa 2 ay durur 2. Aydan sonra çocuk dönmeye çalışır içinde sıkılır sonra kaldırmaya yer ararsın çünkü kocaman katlanıp da saklanmaz yani olmasa da olur ana kucağı daha güzel iş görüyor
Annecik_ Bernay yaa e bebek e falan yaZın ana kucağı diye hani çocuğun sallandığı ben elektrikli almıştım çok severek kullandık mutfakta yemek yapsan onu da yanımda götürdüm hem beni izledi hem gözümün önünde oldu
Bernay Annecik_ ha ondan bahsediyordunuz anladım ama galiba bayan dışarı çıkarırken bebeği koymak için ondan bahsetmiş
Annecik_ Bernay bununla dışarı çıkılmaz ki kucaklanmaz içinde sabit de tutulmaz dışarıda bebek arabası pusetler var bir de kangurular var bu sadece evde koltuğa koymayız da yanımıza bunun içinde koyarız ya da gece yanımızda yatırdığımızda olabilir ezmeyiz bebeği
Annecik_ Bernay bebek arabanızın içine oturtup koyarsınız da kesinlikle güvenilir bir şey değil ki ne kemeri var ne de bağlanacak yeri
Bernay Annecik_ 😂😂😂 hayırrrr onu demek istemiyorum siz benim anlatmaya çalıştığımı anlamadınız mesela hastaneye giderken filan hani çocuğu içine koyarlar ya ona diyorum ben bu da onun aynısı ama sadece örme olanı , puset gibi yani
Ipekbocugu Bernay bebek arabası alacaksanız onun parçaları da böyle sökülüp taşınabilir. Puset yada port bebesi