Mrvtpz Nasılsınız kızlar nasıl gidiyorr dogum sekliniz ne görünüyor kendinizde karar verdiniz mii 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
yesilesinti Mrvtpz şafak 77🤲 3.evladım Rabbim nasip ederse. İkisi normal olmuştu. Bi sorun olmaz ise normal bekliyoruz 🌼
Ebrulisss Maşallah Allah kucagina sağlıklı bi sekilde almayı nasip etsin🤲🏻 . Bizim daha cok vad son 115 💙🧿
Mrvtpz Ebrulisss inanın bende öyle diyodum hatta sanki hic gecmicek gibi geliyodu simdi kaldı 1 hafta nasl gecti diyorum simdide hepsi sağlıkla gelsinler insallah 😍🙏🏻
Ebrulisss Mrvtpz amin insallah valahi cok guzel birsey birann once saglikla gelsin diyorum 🤭😘 saglicakla gelsinler inşallah 🤲🏻😘🤩
sedasenturk Mrvtpz şimdilik normal görünüyor cuma günü çatı muaynemiz var bakalım 37+1 deyiz sevgili hemşerim 🥰
Mrvtpz sedasenturk hadi hayırlısı olsun insallah bizde bu hafta olduk çatı muaynemizi biraz korkmustum anlatılanlardan ama abartılacak bisey degilmis kesinlikle ☺️ Aramz azms hem sizin hangi hastane 🥰
sedasenturk Mrvtpz benim manisa grand medical hastanesi , eşim manisalıda evlenince manisaya taşındık allahtan izmirime yakın 🤣
Melodyy Mrvtpz merhabalar son 15 20 gün sanırım zorunlu sezeryan olacağım belki daha az çarşamba netleşecek inşallah ☺