sophia Saygı duyuyorsak eğer koyulan her isme, o zaman post açarken daha dikkatli olmaktada fayda vardır diye düşünüyorum. Örnek verdiğiniz ismi yazarken onca kahkaha emojisi ile başlarsanız yoruma neye nasıl hangi gözle bakılacağını az çok tahmin etmekte zor olmamalı. ‘Anlamı olmayan anlamsız yada yanlış bilinen’ bu cümle size ait anlamı hoş olmayan anlamsız dememiz bile aslında karşımızdaki insanı kırmaya yetecek bir cümledir. Siz bu platformda kaç tane kadın var ve hangisi bebeğine örnek verdiğiniz ismi koyup koymamış biliyor musunuz hayır bu mümkün değil ama ismin anlamı ile kahkaha emojileriniz ile bi nevi dalga geçiyor oluyorsunuz. Ve bebeğine o ismi koyan arkadaşımızda bunu okuyup kırılabilir dimi işte bunu düşünmek hele asla zor değil..birçok şey öğrenmeniz güzel isimler hakkında ama bunu daha normal bir post ile açarsanız o zaman bu tarz yorumlar içinde aaa lütfen okuyun demenize gerek kalmaz. Ayrıca yapılan tüm yorumları okumak gibi bir zorunluluğum yok takdir edersiniz ki ben yorumumu sizin açtığınız post için yapıyorum başka arkadaşların sizi destekleyen yada desteklemeyen yorumlarını okuyarak bakayım çoğunluk ne demiş ona göre fikrimi beyan edeyim diye yapmıyorum. Bilgilenmek amaçlı açılan postlarında gayet bilincinde olan biriyimdir. İyi akşamlar🙂