Yarenimm Kizimin hareketi sert degil tekme vs atmiyor içerde ordan oraya arada kıpırdıyor narin narin o kadar normalmi kizlar ??
Esilam Yarenimm benim de öyle bizde 30+4 üz basıları çok ağrı yapıyo kavurgalarım batıyor diyor ama hiç öyle değil bizim de narin narin dönüyor vurmuyor bile
aesma Yarenimm 28. Haftadayım benimde o şekilde sert tekmeleri olmuyor hafif hareketleri oğlumun :) iki hafta sonra nasıl olur bilmiyorum ama başından beri sakin bebeğim 😅
SerapTadelenTtnc Bende 29+1 günlük hamileyim ilk gebelikte benim çok hareketliydi bebeğim bu bebeğim sakin dediğiniz gibi dönme hareketlerini falan hissediyorum tekme de canı isterse sabahları atıyor dün kontroldeydim doktorum akşamları hareket ediyor mu tekme atıyor mu diye sordu akşam gözlemle dedi akşam daha aktif hareketleri gerçekten gündüz ben çok yoruluyorum evde bi çocuk daha olunca ama ilerleyen dönemlerde daha sert oluyor hareketler
Gunlugum Benim hamileligimin 20. Haftasindan beri sag kaburgamin altinda siddetli agrim oluyor. Genel olarak tekmelerini hissediyorum bazen cok siddetli oluyor. Uykumdan uyandiracak kadar. Bazende cok sakin oluyor. Suan 29+5 im.