mavi2021 Hanımlar , 21 haftalık ikizlere gebeyım ve hep kabız oluyordum ama bu son haftadır kanamam da oluyor idrar sırasında doktor demır ılaclarını bebek ıcın tüm vitamınlerıde kestı ne yapsam iyidir sanırım basur da oldum 😥
tugba9293 mavi2021 akşamdan kaynar suya kayısı koyun . sabah kayısının suyunu için . kayısıyıda yiyin . ben bu şekilde çözdüm. ıkınmadan tuvaletimi ypabiliyrm
KezibanUan mavi2021 benim ilk kızımda hep böyleydi 😔 basur oldum kanama oldu. Duphalac şurup yazmıştı doktorum düzelme olmadığı için o rahatlamışti şimdi tekrar hamileyim yine oluyor 🤦🏻♀️ doktorum tuvalete git ve 10 dakika otur dedi zaman geçir yapacaksın dedi gerçekten öyle oldu bunu 2 günde bir yap geldiğini hissettiğinde yapamıyorum kabizim deyip kalkma dedi bekle dedi öyle yapıyorum oluyor şükür 🙏🏻 kuru incir yedim oda çok fayda etti canım
mavi2021 KezibanUan teşekkür ediyorum lavaboda o kadar çok kalıyorum ki bacaklarım agrıyor artık kanamayı görünce zaten ıyıce korkuyorum ılac alıp kullansam kanamam olmaz demı artık
Aylinada35 mavi2021 kuzum kanama dan korkma o sürekli bende de oluyor basur demek kanama demek yani olcak olan birşey kayısı kompostosu ise yariyor bu durumu hamilelerin yarisi yaşıyor (şu an lavabodayim aynı dertten ) 29 haftaligim 😁😁😁
KezibanUan mavi2021 yok kullanınca yapıyorsunuz Bi iki saate her gün içiyordum ben doktorunuza sorun isterseniz ben çok çektiğim için çok rahatlamıştim kullanınca bide ikiz bebeğe hamilesiniz daha da zordur eminim 🙏🏻