Bmom Kızlar bir kaç gündür artık hareketleri iyice sertleşmeye başladı ve karnım da arada sırada sertleşme oluyor belirli bölgelerde bazen ağrı oluyor normal mi
Kubra-kurt-aksoy Bmom bende de öyle oluyor ben hemen oturma ya da yatma şeklimi değiştirip konuşuyorum. Sonra normale dönüyor ☺️
Bsmlh Bmom normal canım bana doktorum sertleşme 5/10 dk arayla oluyorsa sancı eslık ediyorsa bebek sertlesıp kendine gelmiyorsa kork dedi derin nefes al dedı bide idrar tutma dedi
Gul__ Bmom bende aynı durumdayım doktorum çok Riskli olduğunu söyledi ağrı olmasa bile Doğumu tetikleyen bişeymiş mutlaka doktorunla konuş ihmal etme
Sinemm35 Bmom canim bebegin yeri artik yavas yavas daraldigi icin kendini bi saga ni sola topluyor o sirada orda sislik sertlik oluyor yavas yavas bebeginin vucudunu hissetmeye baslayacaksin 😂
Kubra-kurt-aksoy Bmom normaldir bence ama henüz doktora sormadım çünkü yeterince gün içerisinde hareket ediyor. Doktorunuza bir sorun isterseniz kafanız rahat eder.
Gul__ Bmom benimde genelde sağ tarafım şişiyor sertleşiyor orda toplanıyor bebek. Ağrı sancı olmasa bile Çok riskli bi durummuş aman dikkat et
Bmom Kubra-kurt-aksoy bende daha sormadim ama buradan da okuduğumda normal diyorlar sorucam kısa zamanda aktif hareketlerini bende hissediyorum yani geçen hafta kontrolüm vardı pozisyon baş aşağı değildi suyu vs iyiydi
Bireylulmasali Artık yalancı sancılar başlıyor gayet normal önemli olan dinlenince geçip geçmemesi ve hareketini hissetmen demişti doktorum
Bmom Bireylulmasali dinlenince yumuşuyor ağrılarda saniyelik oluyor canım hareketini çok hissediyorum zaten yer değiştirmesini vs
Sinemm35 Bmom Aslında daha guzel zamanlar cubku daha net hareketlerini hissediyorsun ve bu hareketleri daha da heyecanli izliyorsun keyfini cikar 😂🥰
Sose Bmom aynısı bende oldu ya. Geçen gün sadece karnımın sağ tarafı şişti sol tarafı göçtü çok korktum uzandım ama geçmedi sonradan geçti. Sanki o anda bütün vücuduyla sağıma gelmişti.
Bmom Sose evet bende de oldu o canım sonra Yeni doğum yapan arkadaşım var oda normal dedi ya ayakları yada kafasi orada dedi şuan yeri geniş ama bir kaç haftaya hepten daralicak daha çok hissediceksin hamileligin balayi dönemi bitti yani ☺️☺️
Sose Bmom gün içinde tamamm ama geceleri dönerken çok zorluk çekiyorum 😔🤔 birde bulaşık makinesine eğilirken sanki çocuk aşağı düşmüş gibi his oluyo çok tuhaf bir şey 😂😂😂😂😂