Sedacengiz 30 da eşyaları yıkadım 31 de ütüledim. Eksikleri tamamladım ve 34.haftaya gireceğiz şimdi hazırladım❤️
DidemYldrm deletedmom12 30 haftada hazırlarım 30+5 de erken doğumum oldu canım erken Doğum tehlikem yoktu birden oldu
Burcu59 İlk cocugumda 24. Haftada ikincide 30. Da hazırdı. Şuan 31 haftalığım ama bunda henüz daha başlayamadım bu gidişle 37 yi bulacak 😂😂
ayse6161 35 haftamdayim 30 dan sonra cok yorgun ve nefesim hic bisiye yetmiyor gibi hissetmeye baslamistim.. 25 haftamdan itibaren yika utule odasini vs herseyini hazirladik cok sükür hamd olsun 27 haftada bitirmistim ama hala bile eksik cikiyor ve yuruyemiyorum agrilardan dolayi bence iyiyken basla hazirlamaya sonrası zorluyor insani🤗🤗🤗
Zeykem deletedmom12 valla cok dusuncelerdeyım once temızlıkmı yaptırcam halılarımı vercem benegımın kıyafetlerını yıkayıp utulıcem mı hangısını yapsam sonra cantamı hazırlasam kafamda delı sorular😪
Ayselcnt Zeykem Bugün yarın çantaya koyarım canım.. Bende 37 de falan olsun istiyorum kilo sorunu nedeniyle.. bi yandanda ağırdan alıyorum.. Hayırlısı olur inşallah.. 😊
Zeykem FulYasin01 tozlandıgı ıcın ben yapmadm erkenden yoksa duramıyorum aslında🤣🤣 bıde kaynanamda yelek falan oruyor onlarıda vermedı daha hersey gelsınde oyle dıe dusundm ama 32 de falan yıkıcam herhalde😬
FulYasin01 Zeykem Çokta ağırlaşmadan yap canım bence İnan çok zor oluyor hele ütü öldürüyor 🤷♀️💁🏻♀️☺️
Sema99 deletedmom12 ben 34 haftada hazırladım suan 36 haftalığız her an tetikteyim çünkü düzensiz sancılarım başladı gelip gidiyor
znurTuncel deletedmom12 33 üncü haftada hzrldım bn çünkii sancılar basladı hersefernde ahanda dguruyorum oldum oyuzden hazrldm yoksa bna klsa dhada hazırlmazdm 🙃🙂