YaseminBatrk 230118 uni baby hipoalerjenik sıvı deterjan aldım onunla yıkadım ilk kıyafetlerini muhtemel devam ederim 🥰
Beyzan 230118 crean Clean deterjan hem temiz içerikli hem de güzel yıkıyor. Çıkmayan lekeler için de e bebeğin leke çıkarıcisi çok işe yarıyor kaka lekesi bulasınca hemen üstüne sıkıyordum
Hemsireanne1 230118 ben uni baby mavi kapaklı aldım ama sonra pişman oldum kullanmayacağım mühendisinoğlu diye bi sayfa var ya orada temiz içerdik olmadığı yazıyor siveno green clean duru granül dalin granül öneriyor o sayfa temiz içerikmiş hepsi . Ama granül sabunları daha önce denemiştim ölçüsüne dikkat ederek koysam bile kıyafetlerin üzerinde tortuları kalıyor deterjan bölmesinde erimiyor erimesi için yüksek ısıda çalıştırmak gerekiyor siveno yada green clean alacağım sanırım yumuşatıcı olarakta o sayfada gördüm beyz sirke karbonat lavanta yağı karıştırdım kendi kıyafetlerimizde denedim valla süper oldu bebeğin kıyafetlerinede böyle yumuşatıcı kullanıcam kendi yaptığım 😍
Beyzan Hemsireanne1 ben grean Clean kullandım yumuşatıcı hiç kullanmadım çünkü kokular hep kimyasal ama sizin bu yazdığınız tarifi ilk defa gördüm deneyeceğim inşallah
Bmom 230118 içerik kontrolleri sonucu baby ne granül sabun aldım ve siveno diyorlar Instagramda mühendisinoglu var içerik inceliyor
halitefe 230118 içeriği temiz olanlardan seçebilirsin canım duru granül, Dalin granül, minoris, siveno bunlardan seçebilirsin bende siveno var
Beyzan Sevdalianne sıvı deterjanlar genel olarak iyi yıkıyor ama şöyle bir sorun var kaka hemen leke yapıyor. Eğer kaka olduğu anda su tutup üzerine deterjan ya da leke çıkarıcı dokerseniz hiç sorun olmuyor ama diğer türlü leke kalıyor. Bence herkesin elinin altinds bir leke çıkarıcı olmali hele de ek gıda döneminde
Meriiii9 Sevdalianne Dogal oldugu için Cok leke cıkarıcı etkisi yok acıkcası ama leke cıkarıcı alıcam bende ek olarak mınoris leke cıkarıcı alıcam
Hemsireanne1 Beyzan deneyin mutlaka kıyafetler parladı resmen sirke karbonat sayesinde ☺️ Lavanta yağıda güzel bi koku verdi aktardan başka yağlarda alıp deneyeceğim Gül yağı Yasemin yağı ☺️