KMerveK 2 gündür sanki yumurtalık ağrısı batma hissi gibi bi ağrı var tam kasiklarimda sol tarafta daha yoğun bi ağrı benim haftalarımda olupta aynı durumda olan var mı
koala06 KMerveK İki gündür sol kasığımda benimde oluyor bi iki dk sürüp geçiyor nedenini bende bilmiyorum 31+3 üm 2 hafta snra kontrolümde sorucam ama yalancı sancı gibi birşey mi diye düşündüm bende bilemedim😕
hazal1991 KMerveK 32+5im bende var doktor olabilir demişti bana ama, bende enfeksiyon da var ondan kaynaklı da olabilir
160620 KMerveK canım ben bugün tam 32 haftalık oldum ve kasık ağrısı başladı sabah uyandığımda. Yürürken biraz ağrı oluyor. Sen de dinlen kendini zorlama
KMerveK koala06 benimde bi hafta sonra kontrolüm erkene almak için tekrar aradım randevular dolmuş bende aynen senin gibi sancı filan mi acaba diye korkuyorum daha çok küçükler Allah korusun 36.haftayı bi gecseydik rahatlayacaktım biraz
Merveayzfur koala06 benimde yarin kontrolum var yazdiklarinin aynisini yasiyorum ama sag kasigimda birde adet sancisi gibi arada gidip geliyor bakalim hayirlisi sanirim artik dogum pozisyonunu aliyor yavastan bunlari hissetmemiz normal
koala06 KMerveK İnşallah yalancı sancıdır. Dinlenince geçiyormu peki yada çok mu yordun kendini acaba benim çok iş yaptığım için oldu diye tahmin ediyorum
KMerveK hazal1991 bende de var enfeksiyon geçen ay ilaç kullanmıştım ama belki de geçmemiştir o mu sebep oluyor acaba haftaya sorucam bende doktoruma
hazal1991 KMerveK zaten NSTye sokar onda sancı çıkmazsa ya bebeğin pozisyonundan kaynaklıdır ya da mutlaka idrar bakar enfeksiyonsa ortaya çıkar zor oluyor bu haftalarda enfeksiyondan korunmak malesef 😔