bukabu Kızlar merhaba sabah normaldi bir corba içtim fazla geldi mide bulantısı yaptı üstüne bi tuvalete cıktm afedersiniz ishal :( başına gelen var mı hiç erken doğum belirtim riskim de olmadı, acaba bu neden olur :(
17ekiiimmmm bukabu başıma gelmedi ama burda gördüğüm yorumlardan yola çıkarak söylüyorum ishal doğum belirtisi olabiliyomuş. 2. Hamileliğim hiç başıma gelmedi
ayse2511 bukabu dur sakin ol canm ishal oldun diye hemen dogum olcak diye bisey yok belki dun yagli bisey yedin o yaramadi yada zaten Demir ilaci da ishal yapabiliyor
Busbushatun bukabu ıshal dogum belırtısı ama tek basına olmaz canm bıde ıshal demek ıcın 2 gun boyunca gunde 4-5 kez sulu dıskı olması gerekır ole bagırsakların suan cok hassas bebek buyudugu ıcın arada bozulma olmaso mormal🌸
biranneikikedi bukabu aynı haftadayız o yüzden dikkatimi çekti 😂 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım 🚀
bukabu ayse2511 inşalllahh bebeğe zararlı bir şey olmasında insallah 🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavusalım dilerim rabbimden🧡
bukabu Busbushatun ayy doğru diyorsunnn.. belki de ondan oldu, bir de duş aldım bugün eski bir pijama giydim malum göbekten bel göbek hafif acık kaldı ev sıcak geldi belki de üşüttüm, birkaç kez daha cıkmayınbekleyim 🙏🏻 Rabbim sağlıkla kavustursun insallah