SerifeG94 Eceee7 Daha bugün siparişini verdik joıe marka litetrax 4 e bebekte indirimde şuan 1871 TL bakalım gelince göreceğiz ☺️ Arkadaşım kullanıyor çok memnundu araştırdım genel olarak memnun kalınan bir araba
Burcuckmk Eceee7 e bebekten sunny baby vista bebek arabası aldik 1500 lira diger sayfalarda 2 binlira uzerindeydi hep
Ozlem23 Eceee7 literax 4 aldım şu anlık memnunum bakalım kullaninca gorucez kapatıp açması kullanımı kolay gibi 😁
Eceee7 SerifeG94 tesekkur ederim yarin bizde mağazasına gidip bakacaz erken diye düşünmüştük ama gittikçe pahalaniyr hersey
naz32 SerifeG94 bende siparis verdim kullananlar hep memnun grisini istiyordum gerçi ben o rengi yoktu ama kullanışlı olduğunu öğrenince aldık
SerifeG94 Eceee7 rica ederim ☺️ Gerçekten öyle pahalanıyor özellikle indirimler denk geldikçe almak mantıklı
Eceee7 SerifeG94 yavas yavas başladık artik hepsini birden almak zor bizde yarin bi bakalim kıyafette alacaz artij 25. Hafta icin erken mi bilemiyorum ama
Nur1903 Travel almasında hangisinden alsanız hepsi güzeldir bence ben aldandım aldım o kadar ağır ki ne katlanıyor ne kolay taşınıyor çok pişmanım 😖
SerifeG94 naz32 evet bende araştırdım baya genel olarak memnun herkes İnşallah bizde memnun kalırız ☺️
SerifeG94 naz32 Görünüş olarak da daha güzel olurdu ama bu şekilde pusetin direk takılması da daha pratik gibi görünüyor
SerifeG94 naz32 Ama dediğiniz gibi anca 6 ay kullanılır sonrasında gerek kalmıcağı için sorun olmaz☺️